Mansur Yavaş'tan Altınok'a "Başkent Kart" yanıtı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, CHP'nin Koordinasyon Merkezi Açılışı'nda konuştu. AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok'un tanıtım programında açıkladığı "Ankart" projesine değinerek, "3 yıldır yapıyorum ben bunu" dedi.
Onur Çetinkaya
|
25 Şubat 2024, Pazar - 16:22
Mansur Yavaş'tan Altınok'a  "Başkent Kart" yanıtı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Keçiören Seçim Koordinasyon Merkezi Açılışı'nda konuştu.

Mansur Yavaş, konuşmasında Cumhur İttifakı ve AK Parti’nin Ankara adayı Turgut Altınok’un emekliler için, "Sosyal refah desteği statüsündeki emeklilerimizin Ankart'ına her ay 5000 lira yatırarak, onların yaşamlarını kolaylaştırıyoruz. Bu desteklerimiz artarak devam edecek." sözlerine yanıt verdi.

"3 yıldır yapıyorum ben bunu"

ABB Başkanı, "10-15 gündür 'Ben size Başkent Kart vereceğim, içine para yükleyeceğim, istediğiniz yerde harcayacaksınız' diyor. 3 yıldır yapıyorum ben bunu. Ankara'da değil de nerede yaşıyorsunuz. Bugün adı değişmiş, Ankart yapacaklarmış." ifadelerini kullandı.

"Bir tek kişi atmadık"

Yavaş, ABB Başkan Adayı Turgut Altınok'un " Kimsenin ekmeği ile oynanmayacaktı 'Size söz veriyorum.' denilmişti ama işçinin ekmeğiyle oynandı binlerce Büyükşehir Belediye çalışanı işten çıkarıldı. Biz hiçbir işçiyi çıkarmayacağız şu anda çalışanların maaşına da zam yapacağız" sözlerine de değindi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, " “Söz vermiştik seçimden önce kimseyi ayırmayacağız diye. Korkuttular, dediler ki 'işçileri atacak.' Bir tek kişi atmadık. Ama rakibimiz işe gelir gelmez, hem de kendi partilisi 600 kadar işçiyi işten attı." dedi. 

http://ankaramasasi.com/haber/2126464/mansur-yavastan-altinoka-baskent-kart-yaniti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.