İsrail Büyükelçiliği önünde kendini yaktı

Bir kişi, İsrail'in Washington Büyükelçiliği önünde kendini yaktı.

Kay
Kaynak Kaynak: AA
YAYINLAMA
25 Şubat 2024 23:39
GÜNCELLEME
25 Şubat 2024 23:41
İsrail Büyükelçiliği önünde kendini yaktı
Kay
Kaynak Kaynak: AA

Amerika Birleşik Devletleri'nin başkenti Washington'da, İsrail'in Washington Büyükelçiliği önünde yaşanan dehşet verici bir olay, görenleri şoke etti. Bir kişi, büyükelçilik önünde üzerine yanıcı madde dökerek kendini ateşe verdi.

OLAYA MÜDAHALE ANI

Anadolu Ajansı muhabiri, olaya ilişkin olarak Washington İtfaiye ve Acil Sağlık Hizmetleri yetkilisinden aldığı bilgiye göre, yerel saat ile öğlen 13.00 sularında, İsrail'in Washington Büyükelçiliği önünde yaşanan bu trajik olaya ilişkin bir ihbar alındı. İhbar üzerine olay yerine intikal eden itfaiye ekipleri, kendisini ateşe veren yetişkin erkeğin, olay yerinde bulunan üniformalı gizli servis personeli tarafından söndürüldüğüne tanık oldu.

YARALANAN KİŞİNİN DURUMU KRİTİK

Olay yerinde ilk müdahalesi yapılan kişi, acilen bölgedeki bir hastaneye sevk edildi. Yetkililer, kişinin vücudunda meydana gelen ağır yanıklar nedeniyle sağlık durumunun kritik olduğunu belirtti. Kendisini ateşe veren kişinin kimlik bilgileri ve olayı gerçekleştirme nedenine ilişkin detaylar ise henüz kamuoyu ile paylaşılmadı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa