Ayçin İnci kimdir?

Dizi ve sinema oyuncusu olan Ayçin İnci kimdir?

CS
Canan Salman Muhabir
YAYINLAMA
27 Şubat 2024 11:54
GÜNCELLEME
27 Şubat 2024 11:58
Ayçin İnci kimdir?
CS
Canan Salman Muhabir

Ayçin İnci, 3 Mayıs 1980 tarihinde İstanbul'da Murat İnci ve Çiğdem Karakoç çiftinin kızı olarak dünyaya geldi. İlköğrenimini tamamladıktan sonra Üsküdar Lisesi'nden mezun olan İnci, eğitimine Açık Öğretim Fakültesi İktisat Bölümü'nde devam etti ve bu bölümden mezun oldu. Oyunculuk kariyerine 2003 yılında "Kurşun Yarası" adlı dizi ile adım atan İnci, aynı zamanda 2001 yılından itibaren çeşitli reklam filmlerinde de rol aldı.

2005 yılında "Sen Ne Dilersen" filmi ile sinema kariyerine başlayan Ayçin İnci, bir yıl sonra Eurideke'nin Çığlığı oyunu ile tiyatro sahnesine adım attı. 2007 yılında oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan ile evlenen İnci, çiftin 2012 yılında karşılıklı anlaşarak boşanmasıyla evlilik sona erdi. Ayçin İnci'nin evliliği sırasında Ahmet Mümtaz Taylan'ı aldattığı iddiaları ortaya atılsa da bu iddialar yalanlandı. Ardından 2013 yılında oyuncu Serdal Genç ile evlenen İnci, çiftin 2015 yılında karşılıklı anlaşma ile boşanmasıyla bir kez daha evliliği sona erdi.

Ayçin İnci, Yeşilçam oyuncularından Bilal İnci'nin torunu ve oyuncu Ayça İnci'nin kardeşidir. Sanat kariyeri boyunca hem dizi hem de sinema projelerinde yer alarak başarılı bir oyunculuk sergilemiştir.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa