Bahar, Timur ve Aziz aynı hastanede! Bahar bu akşam Show TV'de

İlk iki bölümüyle ilgiyle izlenen ‘Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?' bu akşam heyecan dolu yeni bölümüyle ekrana gelecek.

Ecem Çetin Muhabir
YAYINLAMA
27 Şubat 2024 14:54
GÜNCELLEME
27 Şubat 2024 15:13
Bahar, Timur ve Aziz aynı hastanede! Bahar bu akşam Show TV'de
Ecem Çetin Muhabir

Show TV'nin yeni dizisi ‘Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?' ilk iki bölümüyle yoğun bir izleyici kitlesi elde etti.

Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Hatice Aslan'ın başrolünde yer aldığı dizi bu akşam 3. bölümüyle ekrana gelecek. 

Yeni bölümde neler yaşanacak?

Bahar’ın hastaneye kabul alması Timur için şok etkisi yaratır. Artık Bahar da, Timur da, Aziz Uras da aynı hastanededir. Bir aile olarak burada çalışsalar da aile ilişkilerini gizleme kararı alırlar. Timur ile Rengin ise Bahar’ı göndermenin planlarını yapmaya başlarlar. Bahar’ı hastanede destekleyecek ve ona en çok yardımı dokunacak kişi de yine Evren olacaktır. Diğer yandan da Bahar hastanede asistan doktor, evde anne olmanın ikili yaşantısına alışmaya çalışır. Nevra da bu yönden Bahar’ı kötü bir anne olmakla suçlayıp, ona yüklenmeyi sürdürür. Bahar’ın hastanedeki ilk nöbet gününün Umay’ın doğum günüyle çakışması da aile içinde gerilimin iyice artmasına sebep olur. Umay’ın başına gelecek kötü bir olay, Bahar’ın aldığı kararı tekrar sorgulamasına yol açar.

Yapımcılığını  MF Yapım'ın üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt oturuyor. Diziyi, Ayça Üzüm kaleme alıyor.  

Bahar, bu akşam Show TV'de!

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa