Garrett Temple kimdir?

Ulusal Basketbol Birliği ( NBA) Toronto Raptors forması giyen Amerikalı profesyonel basketbolcu Garrett Temple kimdir?

SM
Suat Mutlu Editör
YAYINLAMA
28 Şubat 2024 16:41
GÜNCELLEME
28 Şubat 2024 17:01
Garrett Temple kimdir?
SM
Suat Mutlu Editör

Garrett Bartholomew Temple, 8 Mayıs 1986 tarihinde doğan, Ulusal Basketbol Birliği (NBA) takımlarından Toronto Raptors için mücadele eden Amerikalı bir profesyonel basketbol oyuncusudur. LSU Tigers kolej takımında basketbol oynamıştır.

Lise Kariyeri Temple, Baton Rouge, Louisiana'daki LSU Laboratuvar Okulu'na katıldı. Aynı zamanda atletizm dalında da yer aldı ve uzun atlama ile üçlü atlama uzmanıydı.

Kolej Kariyeri Temple, 2004-2005 sezonunda oyununu geliştirmek için kırmızı gözlük kullanarak bir yıl boyunca Louisiana State University'de (LSU) oynamamayı tercih etti. 2005-2006 sezonunda, sadece birinci sınıf öğrencisi olmasına rağmen, 36 maçta çıktı.

Kolej kariyeri boyunca farklı sezonlarda 138 asistle 83 top kaybı yaparak SEC'de en iyi 10 asist/top kaybı oranından birine sahipti. 2010 yılında LSU'nun tüm zamanlarda en çok süre alan oyuncusu oldu.

Profesyonel Kariyer Temple, 2009 NBA Draftı'nda seçilmemesinin ardından Houston Rockets ile 2009 NBA Yaz Ligi'ne katıldı ve Eylül 2009'da Rockets ile sözleşme imzaladı. Ancak, 21 Ekim 2009'da Rockets tarafından feragat edildi. Daha sonra aynı yılın Kasım ayında Rio Grande Valley Vipers tarafından affiliate oyuncu olarak edinildi.

Temple, profesyonel kariyerine 2009-2010 sezonunda Rio Grande Valley Vipers ile başladıktan sonra, sırasıyla Houston Rockets, Sacramento Kings, San Antonio Spurs, Milwaukee Bucks, Erie BayHawks ve Charlotte Bobcats gibi farklı NBA takımlarında oynadı. Daha sonra İtalya'da Casale Monferrato takımında bir sezon geçirdi.

2012 yılında Washington Wizards ile anlaşarak NBA'e döndü ve ardından Sacramento Kings, Memphis Grizzlies, Los Angeles Clippers, Brooklyn Nets, Chicago Bulls ve New Orleans Pelicans gibi takımlarda oynadı. Temple, 2023 yazında Toronto Raptors ile anlaşarak kariyerine devam etti ve bu yazı itibarıyla Raptors formasıyla sahada mücadele etmektedir.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa