Bahçeli, "CHP yerel yönetimlerde iflastadır"

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Merkez Yönetim Kurulu ve Merkez Disiplin Kurulu ortak toplantısında konuştu. Bahçeli, açıklamalarında ekonomi ve CHP'ye değindi.

O
Onur Çetinkaya Editör
YAYINLAMA
29 Şubat 2024 14:54
GÜNCELLEME
29 Şubat 2024 16:01
Bahçeli, ''CHP yerel yönetimlerde iflastadır''
O
Onur Çetinkaya Editör

Milliyetçi Hareket Partisi'nin Merkez Yönetim Kurulu ve Merkez Disiplin Kurulu ortak toplantısında konuşan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ekonomi ve muhalefet üzerinden eleştirilerde bulundu.

Son zamanlarda marketlerde yaşanan fahiş fiyatlara değinen Bahçeli, FETÖ'yü işaret ederek,  Marketlerde fiyat etiketlerini gün be gün değiştiren, vatandaşlarımızın sofrasına kan doğrayan kim olursa olsun dürüst olamaz. FETÖ tarafından kumanda edilen fiyat anarşistlerine göz açtırılmamalı. " dedi.

Enflasyonla ilgili konuşmasına devam eden Bahçeli,   enflasyonla mücadelenin başarıya ulaşacağını söyledi.

"CHP yerel yönetimlerde iflastadır"

Yaklaşan 31 Mart seçimlerine dair açıklamalarda bulunan MHP Lideri, CHP ve DEM Parti'nin arasındaki ilişkiye göndermede bulundu.

CHP yerel yönetimlerde iflastadır diyen Bahçeli, "Demlendikçe şuurunu kaybeden CHP’nin yönetimi altındaki belediyelerin, milletin iradesiyle toparlanması başlıca amaç ve arzumuzdur." ifadelerini kullandı.

"CHP'de Atatürk'ten geriye hiçbir şey kalmamıştır"

Özgür Özel'in  "Atatürk sizden partisini iktidar yapmasını bekliyor" sözlerine atıfta bulunan MHP Lideri,  Bugünkü CHP, Atatürk’ün partisi değil, DEM’in oyun uşağı, Böyle konuyşan Özgür Bey’in ne yeyip içtiğine dikkat etmesi samimi tavsiyemdir. CHP'de Atatürk'ten geriye hiçbir şey kalmamıştır." dedi.

DEM üzerinden konuşmasını sürdüren Bahçeli, "Ana dilde eğitim, Türkiye üzerinde emelleri olan her mihrakın sıcak tuttuğu gündem maddesidir." diye konuştu.

Kim hangi dilde konuşursa saygı duyarız diyen MHP Genel Başkanı, "Ancak özel hayattaki kullanım serbestliğin kamusal alana girmeye başlaması, milli dilin önüne dikilen bir bariyerdir. "ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.