Berna Laçin kimdir?

Omurilik rahatsızlığı sebebi ile acil hastaneye kaldırılan sinema, dizi oyuncusu ve sunucu olan Berna Laçin kimdir?

BY
Barış Yılmaz Muhabir
YAYINLAMA
01 Mart 2024 13:53
GÜNCELLEME
01 Mart 2024 14:07
Berna Laçin kimdir?
BY
Barış Yılmaz Muhabir

20 Ağustos 1970 tarihinde İzmir, Karşıyaka'da doğan Berna Laçin, Türk sinema, dizi oyuncusu ve sunucusudur. Babası askeri bir pilottur ve Laçin, ilkokul, ortaokul ve lise eğitimini tamamladıktan sonra Yıldız Teknik Üniversitesi'ni kazanarak İstanbul'a taşınmıştır.

İstanbul Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nde eğitim alan Berna Laçin, kariyerine Gökkuşağı, Böyle mi Olacaktı, Ateş Dansı, Uğurlugiller, Evdeki Yabancı ve Belalı Baldız gibi pek çok unutulmaz dizide yer alarak başlamıştır. Oynadığı üç sinema filmi de bulunmaktadır.

1996 yılında Tolga Eşiz ile evlenen Berna Laçin, 2009'da düzenlenen 31. Uluslararası 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı programını sunmuştur. Aynı zamanda atv'de yayımlanan "Her Şey İçin Berna Laçin" adlı programın sunuculuğunu yapmıştır. 2011 yılında Star TV'de Rasim Ozan Kütahyalı ile 'Yerden Göğe' adlı bir program sunmuştur.

Laçin, kendi programı için "Kadın dergisi gibi, geniş yelpazesi olan bir format hazırladık" demiştir. Berna Laçin, Türk televizyon ve eğlence dünyasındaki uzun soluklu kariyeri ile bilinir ve saygı duyulan bir isimdir.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa