“Balıkesir’de jest bekliyoruz” diyen Özgür Özel’e Meral Akşener’den şok yanıt: “Midem bulanıyor artık”

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Balıkesir Belediyesi başkan adaylığı konusunda İYİ Parti'den jest bekledikleri açıklamasına "Ben CHP'nin jest isteme işlerinden bıktım, usandım. Midem bulanıyor artık” sözleriyle karşılık verdi.

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
01 Mart 2024 21:40
GÜNCELLEME
01 Mart 2024 22:49
“Balıkesir’de jest bekliyoruz” diyen Özgür Özel’e Meral Akşener’den şok yanıt: “Midem bulanıyor artık”
DHA
Kaynak DHA

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayı Cengiz Topel Yıldırım ve Gölbaşı Belediye başkan adayı Fehmi Kandemir ile birlikte Gölbaşı ilçesinde esnafları ziyaret etti.

Akşener, vatandaşların şikayet ve önerilerini dinledikten sonra açıklamalarda bulundu.

Esnaf ziyaretine ilk defa çıkmadığına işaret eden Akşener, “herkes yan gelip yatarken kendisinin bir kadın genel başkan olarak tam üç yıl boyunca esnaf esnaf gezdiğini ve 'Buyurun bu dertleri çözün' dediğini söyledi.

Akşener, CHP ile 2018, 2019 ve 2023'te ittifak yaptıklarını da hatırlattı.

Türkiye'nin mahkum olduğu, 'Ucube' dediği, ittifaklara mecbur bırakan sistemin bunu yarattığını dile getiren Akşener, hem kişisel, hem parti olarak ucube sistemi değiştirebilecek bir sonuç için gayret gösterdiklerini ifade etti.

Akşener, "Her bir suçu, benim üzerime bırakıyor herkes. Keşke bu suç bırakmak problemi çözse. Ben aldım gittim sayın, tamam suçlar benim olsun; ama konu o değil biz başaramadık" dedi.

'Psikolojik atmosfer yaratma amaçlıydı'

Akşener, 2023'teki Cumhurbaşkanı seçimine üç yıl kala, tek adayın etrafında toplanarak seçime gitme önerisini sürekli dile getirdiğini belirtti.

Akşener şunları söyledi:


“CHP'nin jest isteme işlerinden bıktım, usandım”

Meral Akşener’e, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Balıkesir Belediyesi başkan adaylığı konusunda İYİ Parti'den jest bekledikleri açıklaması da hatırlatıldı.

Akşener buna sert yanıt verdi.


İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, vatandaşlarla sohbet edip partisinin adayları için oy istedi.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.