Akif, harekete geçiyor! Kardeşlerim dizisi yeni bölümüyle bu akşam ATV'de

ATV'de 4 sezondur devam eden ve ilgiyle izlenen Kardeşlerim dizisi bu akşam yayınlanacak yeni bölümüyle izleyicisini ekran başına kilitleyecek.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
02 Mart 2024 15:42
GÜNCELLEME
02 Mart 2024 15:49
Akif, harekete geçiyor! Kardeşlerim dizisi yeni bölümüyle bu akşam ATV'de
Ecem Çetin Editör

Cumartesi akşamları izleyicisini ekran başına kilitleyen,  Yiğit Koçak, Cihan Şimşek,  Celil Nalçakan,  Melis Minkari gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı  Kardeşlerim dizisi heyecan dolu yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. 

Yeni bölümde neler yaşanacak?       

Süreyya’nın Nebahat’e attığı mesaj sonrası, panikle harekete geçen Akif, Nebahat’i evde hiç beklemediği bir halde bulur. Gördüğü video karşısında dehşete düşmüş olan Yasmin, soluğu Şevval’in yanında alır ve anne-kızarasında büyük bir hesaplaşma yaşanır. Cansu cephesinde önemli gelişmeler yaşanırken, Aybike’yle araları gün geçtikçe daha da gerilir. Berk’in servetine göz diken Gökhan, onu yeni bir yatırım yapmaya ikna eder. Orhan’ın sürekli Ömer’i ön plana çıkaran ve onu savunan tutumu, üst üste yaşanan diğer gelişmelerle birlikte, Oğulcan’ın sabrının taşmasına sebep olur.

Yapımını NGM, yapımcılığını Nazlı Heptürk'ün yaptığı diziyi  Gül Abus Semerci kaleme alıyor. Kardeşlerim'in yönetmen koltuğunda ise Serkan Birinci oturuyor. 

Oyuncu kadrosu;  Celil Nalçakan (Akif), Cüneyt Mete (Orhan), SimgeSelçuk (Nebahat), Yiğit Koçak (Ömer), Su Burcu Yazgı Coşkun (Asiye), AylinAkpınar (Emel), Cihan Şimşek (Oğulcan), Melis Minkari (Aybike), Lizge Cömert(Süsen), Recep Usta (Berk), Berk Ali Çatal (Tolga), Atakan Özkaya (SarpYılmaz), Eylül Lize Kandemir (Yasmin), Nihal Büyükağaç (Şevval) ve EmreKarayel (Yaman) ve Ayşe Kökçü (Fatma).

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.