Erdoğan'dan CHP'ye Bukalemun benzetmesi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçim çalışmalarını Antalya’da sürdürdü. Konuşmasında CHP ile DEM Parti'nin işbirliği yaptığını söyleyen Erdoğan, Bukalemun gibi renkten renge girseler de bu millet onları tanır, layık olduğu cevabı verir" dedi.

O
Onur Çetinkaya Editör
YAYINLAMA
02 Mart 2024 16:16
GÜNCELLEME
02 Mart 2024 16:35
Erdoğan'dan CHP'ye Bukalemun benzetmesi
O
Onur Çetinkaya Editör

Yerel seçime 29 gün kaldı.

Sahadaki çalışmalarına hız veren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya'da miting düzenledi.

Ekonomi, yerel seçime değinen Erdoğan, muhalefete de eleştirilerde bulundu.

Muhalefet için, "Tüm sermayesi yalan üzerine kurulu bir zihniyet var ki bir türlü ıslah olmuyor." diyen Erdoğan, CHP-DEM Parti ilişkisine değindi.

İki partinin iş birliği içerisinde olduğunu vurgulan Cumhurbaşkanı, "Yalan bunların ağzına yuva yapmış. Herkesi kör alemi sersem sanıyorlar. Ne yaparlarsa yapsınlar, nafile. Bukalemun gibi renkten renge girseler de bu millet onları tanır, layık olduğu cevabı verir" dedi.

"Ne yapsalar boş, beyhude"

Siyasi hayatımız boyunca ne aldanan olacağız ne aldatan olacağız anlayışına bağlı kaldık, milletimize asla yalan söylemedik" diyen Erdoğan, "Ne yapsalar boş, beyhude. Milletimiz bunların ne olduğunu gayet iyi biliyor." ifadelerini kullandı.

"Sıkıntıları biz çözeceğiz"

Cumhurbaşkanı Erdoğan ekonomiye ilişkin mesajlar da verdi.

Ekonomik sıkıntıların çözümünde önemli mesafeler alındığını ifade eden  Erdoğan, büyüme rakamları üzerinden konuştu," Kesintisiz büyüme iklimiyle istihdam, ihracat, turizmde her yıl yeni rekorlar kırıyoruz.   Türkiye’nin demokrasi ve kalkınma eksiklerini telafi ettiğimiz gibi bugünki sıkıntılarını da biz çözeceğiz." şeklinde seslendi.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.