Hakan Bulut kimdir?

Tiyatro, dizi ve sinema sahnesinin başarılı isimlerinden biri olan Hakan Bulut kimdir?

BY
Barış Yılmaz Muhabir
YAYINLAMA
09 Mart 2024 10:29
GÜNCELLEME
09 Mart 2024 10:38
Hakan Bulut kimdir?
BY
Barış Yılmaz Muhabir

Hakan Bulut, 9 Ocak 1982 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Sanat kariyerine Kadıköy Halk Eğitim Merkezi'nde tiyatroculukla adım atan Bulut, Maltepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü'nden başarıyla mezun oldu.

Tiyatroculuk serüvenine, Tuncay Özinel'in asistanlığını yaparak başlayan Hakan Bulut, aynı zamanda Ali Poyrazoğlu Tiyatrosu'nda da oyunculuk deneyimine sahiptir. 2009 yılında "Nefes: Vatan Sağolsun" adlı sinema filminde başarılı bir performans sergileyen sanatçı, ancak 2012 yılında Birol Güven'in yapımcılığını üstlendiği ve TRT 1'de ekrana gelen "Seksenler" dizisindeki "Butik Ali" karakteriyle geniş kitleler tarafından tanındı. Dizi içindeki unutulmaz replikleri, özellikle "Bana her şeyi de ama.....deme" sözüyle dikkat çekti.

2014 yılında yine Birol Güven ve Müfit Can Saçıntı'nın işbirliğiyle çekilen "Mandıra Filozofu" adlı sinema filminde boy gösteren Hakan Bulut, 2015 yılında Seksenler dizisinden rol arkadaşı İlker Ayrık ile birlikte "Yapışık Kardeşler" isimli filmde de izleyiciyle buluştu.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa