Miles McBride kimdir?

NBA New York Knicks'inde forma giyen Amerikalı profesyonel basketbol oyuncusu Miles McBride kimdir?

SM
Suat Mutlu
YAYINLAMA
12 Mart 2024 19:05
GÜNCELLEME
12 Mart 2024 19:20
Miles McBride kimdir?
SM
Suat Mutlu

New York Knicks'in Ulusal Basketbol Birliği'nde (NBA) mücadele eden Amerikalı profesyonel basketbol oyuncusu Miles James "Deuce" McBride, 15 Ocak 2024 tarihinde Orlando Magic'i 98-94'lük skorla mağlup ettikleri maçta Jalen Brunson'ın yerine başladı ve kariyer rekoru olan 20 sayı kaydetti.

McBride, lise kariyerine Cincinnati, Ohio'daki Moeller High School'da başladı ve burada hem basketbol hem de futbol oynayarak dikkat çekti. Üç yıllık lise kariyerinde, basketbol takımıyla birlikte başarılar elde etti ve son senesinde sadece basketbol oynamayı tercih etti.

West Virginia Mountaineers'da kolej basketboluna adım atan McBride, 2019 yılında çaylak sezonunda etkileyici bir performans sergileyerek Big 12 All-Freshman Team'e seçildi. Sophomore sezonunda ise takımını 2021 NCAA turnuvasına taşıyan önemli bir oyuncu olarak dikkat çekti.

2021 NBA Draft'ında Oklahoma City Thunder tarafından 36. sıradan seçilen ancak daha sonra takasla New York Knicks'e gelen McBride, Knicks formasıyla yaz ligi dahil çeşitli maçlarda etkileyici performanslar sergileyerek dikkatleri üzerine çekti.

McBride'in, Jalen Brunson'ın sakatlığı nedeniyle ilk beşte başladığı ve kariyer rekoru olan 20 sayı kaydettiği maç, genç oyuncunun potansiyelini bir kez daha gösterdi. Knicks'in galibiyet serisine katkı sağlayan McBride, gelecekte takımın önemli bir parçası olmaya aday gösteriliyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa