Rose Hanbury kimdir?

Eski model ve eski siyasi personel olan ve David Cholmondeley, 7th Marquess of Cholmondeley'nin eşi Rose Hanbury kimdir?

CS
Canan Salman Muhabir
YAYINLAMA
13 Mart 2024 10:32
GÜNCELLEME
13 Mart 2024 10:41
Rose Hanbury kimdir?
CS
Canan Salman Muhabir

Sarah Rose Cholmondeley, Marchioness of Cholmondeley, 15 Mart 1984 doğumlu İngiliz soylusu, eski model ve eski siyasi danışmandır. David Cholmondeley, 7. Marquis of Cholmondeley ile evlidir.

Erken yaşamı: Sarah Rose Hanbury, website tasarımcısı Timothy Hanbury'nin kızı ve moda tasarımcısı Emma Hanbury (evlilik öncesi soyadı Longman) 'nın kızıdır. Küçük kardeşi Marina Edward Lambton, 7. Durham Kontu'nun üçüncü eşidir. Hanbury ailesi, Essex, Coggeshall, Holfield Grange'de yaşamaktadır.

Annesinin büyükannesi Lady Elizabeth Lambart (1924–2016), General Rudolph Lambart, 10. Cavan Kontu'nun kızıdır; Lady Elizabeth, 1947'deki Prenses Elizabeth'in ve Teğmen Philip Mountbatten'in düğününde nedimelerden biriydi; babasının büyükannesi Sara, yarış sürücüsü Sir Henry Birkin, 3. Bt.'nin kızıydı.

Kariyer: Evlenmeden önce Hanbury, Storm Models tarafından temsil edilen bir moda modeli olarak ve Muhafazakar politikacı Michael Gove için araştırmacı olarak çalıştı.

Kişisel yaşam: Houghton Hall'da 24 Haziran 2009'da Hanbury, David Cholmondeley, 7. Marquis of Cholmondeley ile Chelsea Belediye Sarayı'nda evlendi, nişanlarının iki gün önce duyurulmuştu.

Üç çocukları var: Alexander Hugh George Cholmondeley, Rocksavage Kontu (12 Ekim 2009 doğumlu) Lord Oliver Timothy George Cholmondeley (12 Ekim 2009 doğumlu) Lady Iris Marina Aline Cholmondeley (Mart 2016 doğumlu) Aile, Norfolk'taki Houghton Hall'da yaşıyor. Marquis ve Marchioness'in Galler Prensi ve Prensesi ile bir dostlukları olduğu bildirilmiştir; Marchioness, Prenses ile birlikte East Anglia's Children's Hospices (EACH) hayır kurumunun destekçisidir. Oğlu Lord Oliver, 6 Mayıs 2023'te Kral III. Charles ve Kraliçe Camilla'nın taç giyme töreninde sayfa nişanlısıydı ve törene Marchioness ve kocası da katıldılar.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa