Lütfü Savaş'tan gündem olacak sözler

Hatay'da mevcut belediye başkanı Lütfü Savaş'ın CHP'den yeniden aday gösterilmesi tartışmalara neden olurken, Savaş kendini övdü ve eleştirilere yanıt verdi. Lütfü Savaş, seçim çalışmalarına devam ederken yaptığı açıklamada, hem tıp alanında hem de siyasi alanda saygınlığının üst seviyede olduğunu belirtti.
Afife Kaya
|
13 Mart 2024, Çarşamba - 11:55
Lütfü Savaş'tan gündem olacak sözler

Hatay'da mevcut belediye başkanı Lütfü Savaş'ın CHP'den yeniden aday gösterilmesi tartışmalara neden oldu. Savaş, yapılan eleştirilere rağmen seçim çalışmalarına devam ediyor.


Hatay'da 15 yıldır belediye başkanlığı yapan ve CHP'den yeniden aday gösterilen Lütfü Savaş, son günlerde kendisiyle ilgili yaşanan tartışmalara açıklama getirdi.  Savaş, yapılan eleştirilere rağmen seçim çalışmalarını sürdürürken, bugün yaptığı açıklamada dikkat çeken ifadeler kullandı.

"Deprem faturası CHP'ye kesilmeye çalışıldı"

AK Parti'nin deprem faturasını CHP'ye ve kendisine kesmeye çalıştığını öne süren Lütfü Savaş, sokakta dolaştığını, yapılan anketlerin de iyi olduğunu belirtti. Kendisinin deprem sürecinde aktif olduğunu savunan Savaş, hükümetin belediye başkanlarının çoğunun ise krizde yeterince yer almadığını iddia etti. Ayrıca Savaş, kendisine yönelik yapılan eleştirilere cevap vererek, belediye başkanlarının yargılanması gerektiğini savundu.

Açıklamalarının devamında ise Savaş, kendini övücü ifadeler kullandı. "Hem tıp alanında hem de siyasi alanda saygınlığım üst seviyede. O nedenle bu saygınlığa yakışır bir hitabetle karşı karşıya kalmayı tercih ederim" diyerek dikkat çekti.

http://ankaramasasi.com/haber/2128953/lutfu-savastan-gundem-olacak-sozler
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (1)

Yorumunuz İletilmiştir.
https://savastan0.cn/ Very descriptive article, I liked that bit. Will there be a part 2?%https://savastan0.cn/
14 Mart 2024, 23:21
https://savastan0.cn/ Very descriptive article, I liked that bit. Will there be a part 2?%https://savastan0.cn/