Ferit, Seyran'ı ikna edebilecek mi? Yalı Çapkını bu akşam Star'da

Cuma akşamları milyonları ekran başına kilitleyen Yalı Çapkını dizisi bu akşam yeni bölümüyle ekrana gelecek.

Ecem Çetin Muhabir
YAYINLAMA
15 Mart 2024 12:25
GÜNCELLEME
22 Mart 2024 14:42
Ferit, Seyran'ı ikna edebilecek mi? Yalı Çapkını bu akşam Star'da
Ecem Çetin Muhabir

İki sezondur Star TV'de cuma akşamları ekrana gelen ve ilgiyle izlenen  Yalı Çapkını dizisi heyecan dolu yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek.

Yeni bölümde neler yaşanacak?     

Orhan'ın hapisten çıkışı herkesi çok mutlu eder fakat Suna ile Kaya'nın boşanacaklarını söylemesi tüm moralleri bozar. Kaya'nın Suna'ya el kaldırması evde infial yaratırken, duruma çok öfkelenen Ferit onu durdurur. Kaya'nın Suna'ya el kaldırdığı haberi Seyran ve Kazım'ı çok öfkelendirir ve soluğu Korhan'ların evinde alırlar ancak Suna'dan hiç beklemedikleri bir tepki görürler. Kazım'ın yaptığı zorbalıklara dur demeye karar veren Ferit, her şeyi göze alarak Seyran'ı Kazım'dan çekip alır. İkili arasında şefkatli ve sevgi dolu bir an yaşanırken, Seyran niçin nişanlanmak zorunda kaldığını anlatır. Seyran’ın yaptığı fedakarlık herkesi çok etkilerken, Kont Ziya'nın da yardımıyla Ökkeş’i etkisiz hale getirirler. Halis Ağa ve Hattuç arasında sürpriz bir gelişme yaşanırken, zor günleri geride bırakmak isteyen Ferit, Seyran'ı yeni bir başlangıç yapmak için ikna etmeye çalışır.

Yapımını  OGM Pictures’ın üstlendiği, hikayesi Gülseren Budayıcıoğlu’na ait olan dizinin yönetmen koltuğunda Burcu Alptekin oturuyor. Diziyi Barış Günger kaleme alıyor.  

Yalı Çapkını, yeni bölümüyle bu akşam 20.00’de Star’da.

Tanıtımhttps://www.startv.com.tr/dizi/yali-capkini/fragmanlar/62-bolum-3-fragman

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa