Alev'den hamle! Kızılcık Şerbeti bu akşam yeni bölümüyle ekrana gelecek

Kızılcık Şerbeti bu akşam 55. bölümüyle izleyici karşısına çıkacak. Dizinin merakla beklenen yeni bölümünde seyirci ekran başına kilitlenecek.

Ecem Çetin Muhabir
YAYINLAMA
15 Mart 2024 14:43
GÜNCELLEME
15 Mart 2024 14:48
Alev'den hamle! Kızılcık Şerbeti bu akşam yeni bölümüyle ekrana gelecek
Ecem Çetin Muhabir

İki sezondur devam eden ve ilgiyle izlenen Show TV'nin sevilen dizisi  Kızılcık Şerbeti bu akşam heyecan dolu yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek.  

Yeni bölümde neler yaşanacak?   

Çimen’in, Gökhan’ın hatırına kapanması ve imam nikahıyla evlenmiş olması Kıvılcım'ların eve bomba gibi düşer. Kıvılcım yıkılmıştır, Doğa ve Alev’in de azda olsa bu konuda bilgi sahibi olmaları ve kendisine söylememeleri de onu ayrıca kızdırır. Mihri’nin, Metehan’a olan aşkı yüzünden intihara kalkışması Ertuğrul’un radikal bir karar almasına neden olacaktır. Kıvılcım’a linç kampanyası başlatan iş adamını önce uyaran Ömer, adamın laftan anlamaması sonucunda farklı bir yol alacaktır. Aile geçmişini öğrenmeyi kafasına takan Nilay, bu konuda hızlı bir araştırmaya girer. Babasını razı eden Görkem, hem Fatih ile yeniden görüşmeye başlayacak hem de ailelerinin bir araya gelmesine fırsat yaratacaktır. Alev’le uzlaşma yolu arayan Abdullah bir türlü istediği sonucu alamamakta ancak yine de denemekten vazgeçmemektedir. Alev’i ise bambaşka bir durum tetikleyecek ve rövanş almak için büyük bir hamle yapacaktır.

Yapımını Gold Film'in yapımcılığını Faruk Turgut'un yaptığı diziyi Melis Civelek kaleme alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ise, Hakan Kırvavaç ( KETCHE) üstleniyor.      

“Kızılcık Şerbeti” yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00’de Show TV’de!  

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa