João Neves kimdir?

Primeira Liga kulübü Benfica ve Portekiz milli takımında orta saha oyuncusu olarak oynayan Portekizli profesyonel futbolcud João Neves kimdir?
Suat Mutlu
|
17 Mart 2024, Pazar - 16:37
João Neves kimdir?

João Pedro Gonçalves Neves, 27 Eylül 2004 tarihinde doğmuş olan Portekizli bir profesyonel futbolcudur. Şu anda Primeira Liga kulübü Benfica'da orta saha oyuncusu olarak görev yapmaktadır ve aynı zamanda Portekiz milli takımında da forma giymektedir.

Kariyerine Casa Benfica Tavira takımında başlayan Neves, 2016 yılında Benfica'nın ana akademisine katılmıştır. Burada yeteneğiyle dikkat çeken oyuncu, Aralık 2020'de Benfica ile ilk profesyonel sözleşmesini imzalamıştır. 2022 yılında Benfica B takımında profesyonel kariyerine adım atan Neves, daha sonra Benfica'nın A takımına yükselmiştir.

Genç yaşına rağmen önemli katkılar sağlayan Neves, özellikle Sporting CP karşısında attığı golle ön plana çıkmıştır. Portekiz milli takımında da genç yaşına rağmen başarılı performanslar sergileyen futbolcu, 2023 yılında A milli takımında ilk maçına çıkmıştır.

João Pedro Gonçalves Neves, genç yaşına rağmen gösterdiği performansla futbol dünyasında adından söz ettiren bir yetenek olarak ön plana çıkmaktadır. Özellikle Benfica'nın orta sahada kilit bir oyuncusu olarak gelecekteki başarılarıyla dikkat çekmesi beklenmektedir.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2129599/joo-neves-kimdir
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.