Arda Turan'ın vergi kaçırma davasında karar çıktı!

Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan, İspanya'da 2015 ve 2016 yıllarında vergi kaçırmak suçundan hapis cezasına çarptırıldı. Turan, her bir suç için 6'şar ay olmak üzere toplamda 1 yıl hapis cezası aldı. Ancak suçunu kabul etmesiyle birlikte cezası, 2 yıl boyunca herhangi bir suç işlememesi şartıyla ertelendi.

AK
Afife Kaya Editör
YAYINLAMA
20 Mart 2024 10:06
GÜNCELLEME
20 Mart 2024 10:41
Arda Turan'ın vergi kaçırma davasında karar çıktı!
AK
Afife Kaya Editör

Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan, İspanya'da 2015 ve 2016 yıllarında vergi kaçırdığı iddiasıyla hapis cezası aldı. Barselona Adalet Sarayı'nda görülen davada, Arda Turan'ın her bir suç için 6'şar aydan toplamda 1 yıl hapis cezasına çarptırıldığı açıklandı.

Arda Turan'ın suçunu kabul etmesiyle birlikte, cezasının iki yıl boyunca herhangi bir suç işlememesi şartıyla ertelendiği belirtildi. Cezanın, savcılığın talebi ve tarafların kabulüyle ertelendiği, böylece Turan'ın cezaevine girmeyeceği ifade edildi.

Ceza iki yıl ertelendi

Dava sürecinde Maliye'ye olan vergi borçlarını ödediği bildirilen Arda Turan'ın, kalan borcunu 6 taksitte ödemesine karar verildi. Başsavcılığın teklifi doğrultusunda cezanın iki yıl boyunca ertelenmesi yönünde karar alındığı belirtilirken, Turan'ın avukatlarının da bu kararı desteklediği vurgulandı.

Savcılığın hazırladığı belgede, Arda Turan'ın İspanya'da kişisel gelir vergisi mükellefi olmasına rağmen gelirini göstermediği ve vergi ödeme yükümlülüğünden kaçtığı iddialarına yer verildi.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa