Karsu'nun şaşırtan hamlesi! Sandık Kokusu bu akşam Show TV'de

Çarşamba akşamları fırtınalar estirmeye devam eden Show TV'nin sevilen dizisi Sandık Kokusu, bu akşam yeni bölümüyle ekrana gelecek.

Ecem Çetin Muhabir
YAYINLAMA
20 Mart 2024 14:57
GÜNCELLEME
20 Mart 2024 15:02
Karsu'nun şaşırtan hamlesi! Sandık Kokusu bu akşam Show TV'de
Ecem Çetin Muhabir

Show TV'de izleyicisiyle buluşan ve perşembe akşamları büyük bir ilgiyle izlenen Sandık Kokusu dizisi bu akşam heyecan dolu yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. 

Yeni bölümde neler yaşanacak?

Adnan’ı bir kadınla sarmaş dolaş yakalayan Filiz, koşarak evden çıkar ve gördüklerini Türkan’a anlatır. Irmak ve bebeği için endişelidir. Adnan, Filiz’le durumu konuşmak ister. Gizli telefonlaşmaları duyan Irmak, Adnan ve Filiz’i bir kafede yakalar. Bu durumdan nasıl kurtulacaklardır? Diğer yandan Dilaver, Hasan’ın emriyle Filiz’in giriş çıkış saatlerini haber vermesi için Ömer’le anlaşır. Filiz bindiği takside bahar dalı ve bir davetiye bulur. Gizli bir hayranı olduğunu anlar ve bu durum hoşuna gider. Adnan, site içerisinde Irmak için lüks bir organizasyon düzenler. Herkes oradadır. Çok geç gelen Karsu ise herkesi şaşırtır.

Yapımını O3 Medya'nın üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Nezaket Coşkun oturuyor. Sandık Kokusu'nu Melis Civelek ve Zeynep Gür kaleme alıyor.  

“Sandık Kokusu” yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00’de Show TV’de!

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa