Altınok'un ablası "mal varlığı" hakkında konuştu

Son günlerde mal varlığıyla gündemden düşmeyen Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Turgut Altınok'un ablası mal varlığı hakkında konuştu. Abla Günay Altınok Altınel "Mal varlığında eksik bile var, babadan kalan kooperatif hisseleri yazılmamış" dedi.
Esra Koçak
|
22 Mart 2024, Cuma - 09:55
Altınok'un ablası "mal varlığı" hakkında konuştu

"Mal varlığımı kendim istediğim zaman açıklayacağım" , "Mülk Allah'ındır" sözleriyle ve sonrasında yaptığı açıklamalarla çok konuşulan Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Turgut Altınok hakkında yeni bir iddia daha var. 

Bu iddianın sahibi ise Altınok'un ablası Günay Altınok Altınel. Konuya ilişkin ilk kez konuşan Altınel "Yani insanlar şaşırıyor ama bizim zenginliğimiz babadan, dededen" diyerek, 37 parçalık tapu kayıtlarını paylaştı.

Cumhuriyet gazetesinden Barış Terkoğlu'na konuşan Abla Altınok Altınel "7 kız 4 erkek, 11 kardeşiz. Hem dedemiz hem babamız zengindi. Babam pek çok ünlü markayı Türkiye'ye ilk getiren isimdir. 1986'da vefat ettiğinde ardında petrol istasyonlarından tankerlere birçok mal varlığı kalmıştı. Sadece Etimesgut ilçesinde bize 100 dönüm arsa bırakmıştı." dedi. 

 Abla Altınok şunları söyledi:

http://ankaramasasi.com/haber/2130316/altinokun-ablasi-mal-varligi-hakkinda-konustu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.