Ádám Nagy kimdir?

Pisa'dan kiralık olarak Serie B kulübü Spezia'da ve Macaristan milli takımında orta saha oyuncusu olarak oynayan Macar profesyonel futbolcu Ádám Nagy kimdir?

BY
Barış Yılmaz Muhabir
YAYINLAMA
23 Mart 2024 15:23
GÜNCELLEME
23 Mart 2024 15:26
Ádám Nagy kimdir?
BY
Barış Yılmaz Muhabir

17 Haziran 1995 doğumlu Ádám Nagy, Macar profesyonel futbolcu olarak Serie B kulübü Spezia'da kiralık olarak forma giymektedir ve aynı zamanda Macaristan milli takımında da yer almaktadır.

Kariyerine Goldball '94 FC'de başlayan Nagy, Tabáni Spartacus SKE ve Szent István SE gibi takımlarda da oynadı. 16 yaşında iken İngiliz futbol geliştirme akademisi VisionPro Sports Institute tarafından oluşturulan futbol akademisine katıldı ve burada önemli bir gelişim gösterdi. 2013 yılında Ferencváros'a transfer olan Nagy, burada profesyonel futbol kariyerine başladı ve Macaristan futbolunda adını duyurdu.

UEFA Euro 2016'da ülkesini temsil eden Nagy, turnuva boyunca gösterdiği performansla dikkat çekti ve İtalyan kulübü Bologna'ya transfer oldu. Burada da başarılı bir performans sergileyen Nagy, daha sonra İngiltere'nin Bristol City kulübüne geçti ve orada da etkili bir oyun sergiledi.

Son olarak Serie B kulübü Pisa'ya transfer olan Nagy, kariyerindeki başarılarına devam etmektedir. Aynı zamanda Macaristan milli takımında da önemli bir oyuncu olarak yer almaktadır ve milli formayla da başarılı performanslar sergilemektedir.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa