Mansur Yavaş’tan Londra’daki evi benim bütün mallarım kadar eder” diyen Turgut Altınok’a şok teklif

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı ve CHP’nin adayı Mansur Yavaş, Ak Partili rakibi Turgut Altınok’a “Şöyle diyor: ‘Mansur Yavaş’ın Londra’da evi var. Onun Londra’daki evinin parası benim bütün mallarımı öder.’ Takas yapalım, takas yapalım! Onda biriyle takas yapalım, yüzde biriyle takas yapalım” sözleriyle seslendi.
Ersin Küçükbarak
|
23 Mart 2024, Cumartesi - 18:40
Mansur Yavaş’tan Londra’daki evi benim bütün mallarım kadar eder” diyen Turgut Altınok’a şok  teklif

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ABB Başkanı adayı Mansur Yavaş, partisinin CHP'nin Çankaya adayı Hüseyin Can Güner ile birlikte Seyranbağları Seçim Koordinasyon Merkezi'ni açtı.

 Yavaş konuşmasında, 31 Mart seçimlerinde Ankara Büyükşehir Belediyesinin yanı sıra pek çok ilçede CHP'nin kazanacağını söyledi.

"İnşallah Keçiören bizim pastanın üzerindeki çilek olacak. Alacağız kesin, çok iddialıyız.” diyen Yavaş, 15'ten fazla belediyeda kazanacaklarını ifade etti.

Yavaş, 5 yıldır milletin parasının kuruşunu boşa harcamadıkları ve halkın gerçek ihtiyaçlarını karşıladıklarını vurguladı.

Başkaları gibi 'Proje yapıyorum' adı altında milyon dolarları çöpe atacak paraları olmadığının altını çizen Yavaş, ortak akılla hareket ettiklerini ve yapılanları açık ihaleyle herkesin görmesini sağladıklarını kaydetti.

Mansur Yavaş, “Belediyemizin tüm harcamalarını web sayfamızdan kuruşu kuruşuna görüyorsunuz” dedi.

Hiç kimseyi hizmet ederken ayırmadıklarına işaret eden Yavaş, tam tersine oy versin vermesin herkesi kucakladıklarını dile getirdi.

“Sandığa gitmeyenleri sandığa götürün”

Mansur Yavaş, halkın desteğiyle rekor oyla seçimi kazanacağını, bu yüzden artık televizyonlarda Ankara'nın hiç konuşulmadığını söyledi.

Büyükşehir Belediye Meclisi'nde çoğunluğu almalarının önemini hatırlatan Yavaş, "Sandığa gitmeyenleri sandığa götürmenizi, herhangi bir sebeple kızgınlık olanlara da bu durumu izah etmenizi mutlaka istiyoruz" diyerek seçmenlerden destek istedi.

Mansur Yavaş, içinde insan olmayan hiçbir projeye imza atmadıklarını, bu anlayışın insanların uzun yıllardır unuttuğu sosyal devlet ve sosyal adalet anlayışını Ankara halkına ve Türkiye'ye yeniden hatırlattığına dikkati çekti.

Yavaş, kendisini 'Projesi yok' diye eleştirenlerin, zaten yapmakta oldukları projeleri kopyalayıp yeni ve kendi fikirleri gibi halka anlattıklarını vurguladı.

“Halktan sakladığınız ne var?”

Bir belediye başkanının şeffaf olmasının öneminin altını çizen Yavaş şunları söyledi:


AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediyesi başkan adayı Turgut Altınok'un, kızının Londra'da satın aldığı evi gündeme getirerek “Onun Londra’daki evi benim bütün malvarlığım eder” dediğini belirten Yavaş rakibine şu sözlerle seslendi.

“Önümüzdeki hafta Allah’ın izniyle tüm belgeleri açıklayacağım”

“2014 yılındaki seçimden sonra iş bulamadığı için bir çok genç gibi yurt dışına gitmek zorunda kalan kızımın aldığı mortgage ile taksit taksit tam 32 yıl ödeyeceği bir evi- daha alalı 2 yıl oldu- Mansur Yavaş’ın Londra’da evi var, Mansur Yavaş’ın Londra’da evi var. Dilimde tüy bitti önümüzdeki hafta Allah’ın izniyle tüm belgeleri açıklayacağım.”

“Onda biriyle takas yapalım, yüzde biriyle takas yapalım”

“ Şöyle diyor: ‘Mansur Yavaş’ın Londra’da evi var. Onun Londra’daki evinin parası benim bütün mallarımı öder.’ Takas yapalım, takas yapalım! Onda biriyle takas yapalım, yüzde biriyle takas yapalım. Tertemiz oldu Ankara. Sizlerin yalanlarınızı, kirli siyasetinizi, iftiralarınızı, kendinize oy vermeyenleri aşağılamanızı, bölmenizi, çalıyor ama çalışıyor felsefenizi çoktan toprağın altına gömdü artık Ankara. Bunun da geri dönüşü asla yoktur.”

http://ankaramasasi.com/haber/2130555/mansur-yavastan-londradaki-evi-benim-butun-mallarim-kadar-eder-diyen-turgut-altinoka-sok-teklif
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.