Altınok: “Sana yazıklar olsun Yavaş, oy için “Apo bey” diyemezsin”

Ak Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, ABB Başkanı Mansur Yavaş’a, “Sayın Yavaş, sana yazıklar olsun, şehitlerimizin kemikleri sızlıyor. Atatürk'ün kemikleri sızlıyor. Oy almak için, rey almak için Apo bey diyenleri kınıyoruz diyemezsin. Şehitlerimizin katiline ve Apo bey diyemezsin. Ankara'da Büyükşehir Belediye Başkanlığı yapamazsın” dedi.
Ersin Küçükbarak
|
23 Mart 2024, Cumartesi - 21:41
Altınok: “Sana yazıklar olsun Yavaş, oy için “Apo bey” diyemezsin”

Büyük Ankara Mitingi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Ak Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok da miting de Ankaralılara seslendi.

Mansur Yavaş döneminde hizmetlerin yetersiz ve eksik kaldığını vurgulayan Altınok, seçimden önce verilen sözlerin tutulmadığını söyledi.

Altınok, Büyükşehirin yapması gereken ama yapmadığı işleri Ak Parti ve MHP’li ilçe belediyelerinin kendi imkanlarıyla yaptığını dile getirdi.

“Siyasetçi sözünü tutmalı, sözünü yutmamalı” diyen Altınok, başkentin 5 yılının boşa gittiğini vurguladı.

Turgut Altınok, “Altınok proje bankasıdır. Bizim yaptığımız eserlere Yavaş'ın hayali yetişmez” dedi.


Ankara Büyükşehir Belediyesi'ni kazanmaları halinde  halkın yaşam kalitesini artırmaya, şehrin altyapısını güçlendirmeye ve çevresel sürdürülebilirliği sağlamaya odaklanacaklarının altını çizen Altınok, Ankara’nın her noktasına eşit ve kaliteli hizmet ulaştırılması için yoğun bir çaba harcayacaklarını dile getirdi.

Altınok şöyle dedi:


“Kürt Türk kardeştir, PKK terör örgütüdür”

Turgut Altınok konuşmasında, halkın taleplerine duyarlı bir şekilde hareket edeceklerini ve her kesimin ihtiyaçlarını göz önünde bulunduracaklarını vurguladı.

Ankara'nın geleceğini şekillendirecek projeleri hayata geçirmekte kararlı olduklarını belirten Altınok, Mansur Yavaş’ı da “Apo bey” dediği gerekçesiyle şöyle eleştirdi:








http://ankaramasasi.com/haber/2130563/altinok-sana-yaziklar-olsun-yavas-oy-icin-apo-bey-diyemezsin
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.