Akın Akınözü ve Aslıhan Malbora karakterlerini anlattı!

Yarın akşam ilk bölümüyle ekrana gelecek olan Yaban Çiçekleri dizisinde rol alan Akın Akınözü ve Aslıhan Malbora karakterlerini anlattı.

Ecem Çetin Muhabir
YAYINLAMA
24 Mart 2024 17:32
GÜNCELLEME
24 Mart 2024 17:37
Akın Akınözü ve Aslıhan Malbora karakterlerini anlattı!
Ecem Çetin Muhabir

ATV'nin iddialı yeni dizisi "Yaban Çiçekleri" yarın akşam başlıyor. Akın Akınözü ve Aslıhan Malbora'nın başrolünü paylaştığı dizi ilk bölümüyle ekrana gelecek. 

Akınözü, Kılıç,  Malbora ise Ela karakteriyle izleyici karşısına çıkacak. Birlikte kamera karşısına geçen ikili daha şimdiden uyumlarıyla tam not aldı. 

AkınAkınözü ve Aslıhan Malbora rollerini ve izleyiciyi nelerin beklediğini anlattılar.

Akınözü, karakterini şöyle anlattı; “Kılıç, geleneksel ve kasabanın köklü bir ailesinden geliyor. Dürüst, güvenilir, kendi doğruları olan, bunlardan da taviz vermeyen ve asıl serveti ilişkileri olan, güçlü bir karakter. Okumaya gittiği İstanbul’daki şehir hayatının, kendi kasaba değerleri ile uyuşmaması yüzünden memleketine geri dönüyor. Bu da okumaya birlikte gittiği çocukluk aşkı Ela ile aralarına giren ilk ciddi engellerden biri oluyor. Sonradan her ikisi de başka yönlere gitse de beklenmedik bir gelişme Kılıç ve Ela’yı yine bir araya getiriyor.” 

İzleyiciyi her bölümde duygusal olarak etkileyecek, samimi, sıcak ve merak uyandıran bir hikaye anlatacaklarını söyleyen başarılı isim, hazırlık süreçlerinide şu şekilde özetledi; “Sete çıkmadan önce hem yönetmenlerimizle hem de oyuncu arkadaşlarımla birlikte bol bol fikir alışverişi ve prova yaparak karaktere hazırlanabilme imkanı buldum. Zeynep Günay ile tekrar çalışmak ise bu süreci ayrıca keyifli ve anlamlı kıldı. Yapım ekibinden yönetmenlerine, oyuncu kadrosundan teknik ekibine kadar herkesin yüksek özveri ve uyumla çalışıyor olmasının, ekrana ve izleyiciye de yansıyacağını düşünüyorum.” 

İlk kez bir avukatı canlandıran Malbora karakterini şöyle anlattı;

“Ela, başarılı bir avukat. Biraz hırçın ama ne istediğini bilen güçlü bir kadın. Kendi ayakları üzerinde duran mücadeleci bir kadın.” Ela ile mücadele şeklinin benzediğine dikkat çeken oyuncu; senaryoda en çok Ela’nın Kılıç ile olan yarım kalan hikayesini sevmiş. “Ela saklamaya çalışsa da aslında hala aşk acısı çekiyor ve kalbi kırık. Okur okumaz sevdim Ela’yı ve aşklarının türünü Kılıç ile olan ilişkisini sevdim.” 

Güzel oyuncu hazırlık sürecine dair ise  “Projeye Zeynep Günay ile hazırlandık her şeyi onunla inşa ettik. Provalarda karakteri birlikte ortaya çıkarttık. İnsanları gerçekçi içine alacak bir hikaye bekliyor.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa