Sahibinden Çöktü mü, Neden Açılmıyor? 25 Mart 2024 Sahibinden sitesine neden girilemiyor?

25 Mart tarihinde, araba, motosiklet, ev ve alışveriş gibi çeşitli ürünlerin alım satımının yapıldığı popüler sahibinden platformuna erişmeye çalışan bazı kullanıcılar, giriş yaparken sorunlar yaşadıklarını fark etti. Uygulamayı kullanmak isteyen kişiler, erişim zorlukları ile karşı karşıya kaldılar. Bu durum, kullanıcıların dikkatini çekerek gündemlerine oturdu. Peki, Sahibinden sitesine neden girilemiyor? İşte detaylar...

Büşra Ünal Yazar
YAYINLAMA
25 Mart 2024 16:10
GÜNCELLEME
25 Mart 2024 16:41
Sahibinden Çöktü mü, Neden Açılmıyor? 25 Mart 2024 Sahibinden sitesine neden girilemiyor?
Büşra Ünal Yazar

Bugün, geniş bir ürün yelpazesi sunan popüler Sahibinden uygulamasına erişmeye çalışan kullanıcılar, beklenmedik giriş sorunlarıyla karşılaştı. 

Bu erişim zorlukları, uygulamanın geniş kullanıcı kitlesi arasında hızla konuşulmaya başlandı ve sorunun kaynağı merak konusu oldu.

Sahibinden de Neden Erişim Sorunu Yaşanıyor? 25 Mart 2024

Erişim denemeleri sırasında pek çok kişi sorunlarla karşı karşıya kaldı. Uygulamanın yavaş çalışmasıyla ilgili olarak şu ana kadar resmi bir açıklama yapılmadı. 

Durumun düzeltilmesi ve resmi bir bilgilendirme yapılması bekleniyor.

Sahibinden de Yaşanan Teknik Sorunun Kaynağı Ne?

Site de yaşanan teknik sorunun ardından sebebi üzerine incelemeler devam ediyor. Şimdilik, konuyla ilgili ekip tarafından bir bilgilendirme yapılmış değil.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa