Turgut Altınok: Projesi olan bir belediye başkanı lazım

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, Ankara'nın hızla çözüm bekleyen sorunlarını ve ihmal edildiğini belirterek, milli mücadele ruhunu canlandırmayı ve kenti daha işlevsel hale getirmeyi vaat ediyor. Turgut Altınok, milli değerlere vurgu yaparak, projeleriyle Ankara'yı yeniden şekillendirme iddiasında bulunuyor.
Kaynak: DHA
|
25 Mart 2024, Pazartesi - 18:10
Turgut Altınok: Projesi olan bir belediye başkanı lazım

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkan Adayı Turgut Altınok, Ankara'nın çehresini değiştirecek iddialı projelerle sahneye çıkıyor. Emekli Astsubaylar Derneği'ni ziyaret ederek Ankara için atılacak adımları anlatan Altınok, kentin hızla çözüm bekleyen sorunlarını gidermek ve milli mücadele ruhunu canlandırmak adına kararlı bir duruş sergiliyor.

Turgut Altınok, sadece bir siyasi manifestoyu değil, aynı zamanda vatanseverlik ve hizmet anlayışını yücelten bir duruşun da ifadesi olarak nitelendiriliyor. "Önce Vatan" diyen Altınok, Ankara'nın sorunlarını çözmek ve kentte milli değerleri yaşatmak için çalışacaklarını vurguladı.

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği'nde gerçekleştirdiği ziyarette konuşan Altınok, Türk milletinin kahramanlık destanlarıyla örülü tarihine vurgu yaparak, "Mehmetçiklerimize, subay ve astsubaylarımıza teşekkür ediyoruz. Başta Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin banisi, kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, bütün Milli Mücadele kahramanlarımızı, yiğit Anadolu kadınlarımızı rahmetle ve minnetle anıyorum. Mekanları cennet olsun. Rabb'im onlardan razı olsun" ifadelerini kullandı. 

"Ankara 5 yıldır hizmet alamıyor"

Ankara'nın son 5 yılda hizmet alamadığını belirten Turgut Altınok, bu dönemde kentin adeta ihmal edildiğini savunuyor. Ancak Altınok'un vaadi, bu tabloyu değiştirmeye yönelik: "Ankara, Türkiye Cumhuriyeti Devletimizin başkenti. Milli mücadelenin merkezidir, Ankara'mız. Dolayısıyla Cumhuriyetimizin 100'üncü yılında maalesef Ankara'da büyükşehir belediyesinin yaptığı bir tane eseri göremedik, öyle bir derdi de yok. Ankara, milli değerlerimizin ve milli mücadelemizin başkenti olması lazım. Bu ruhu yaşatmak lazım."

Turgut Altınok'un iddiası, Ankara'nın milli mücadele ruhuna uygun bir şehir haline getirileceği yönünde. Bu doğrultuda, kentin simgeleri arasına Cumhuriyet Kulesi'nin katılmasının yanı sıra Atatürk Ankara Milli Mücadele Müzesi'nin de yakın zamanda açılacağını müjdeliyor.

AK Parti ABB Başkan Adayı, "Altınok ile Ankara kazanacak, sizler kazanacaksınız. Ankara bir 5 yıl daha böyle gidemez. Sonra 'eyvah' deriz; ama iş işten geçer. Ankara'mızın derdi çok, problemi çok. Bunları hızla çözecek bir belediye başkanı lazım. Projesi olan bir belediye başkanı lazım" diyerek Ankara'nın ihtiyacı olan değişimi ve dönüşümü vurguladı. 


http://ankaramasasi.com/haber/2130825/turgut-altinok-projesi-olan-bir-belediye-baskani-lazim
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.