Bahar'ın 7. bölümünden bir tanıtım daha!

Show TV'de salı akşamları ilgiyle izlenen Bahar dizisi bu akşam 7. bölümüyle ekrana gelecek. Merakla beklenen yeni bölümden bir tanıtım daha yayınlandı.

Ecem Çetin Muhabir
YAYINLAMA
26 Mart 2024 12:26
GÜNCELLEME
26 Mart 2024 12:38
Bahar'ın 7. bölümünden bir tanıtım daha!
Ecem Çetin Muhabir

Salı akşamları fırtınalar estiremeye devam eden, başrolünde  Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Ecem Özkaya'nın yer aldığı Bahar dizisi bu akşam 7. bölümüyle ekrana gelecek. 

Merakla beklenen ve ilgiyle izlenen Bahar dizisinin yeni bölümünden bir tanıtım daha yayınlandı. 

Evren ve Timur’un Bahar için karşı karşıya gelmesi dikkat çekerken, Bahar’ın Aziz Uras ve Seren’i yakalaması, eğlenceli anlara sahne oldu. Tanıtımda “Timur’u affedemiyorum ameliyattan sonra…” sözleriyle içindeki kırgınlığın altını çizen Bahar; gün geçtikçe kendinden emin, güçlü bir kadına dönüşeceğinin sinyallerini verdi.

Yapımcılığını  MF Yapım'ın üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt oturuyor. Diziyi, Ayça Üzüm kaleme alıyor.   

Dizinin oyuncu kadrosunda Füsun Demirel, Elit Andaç Çam, Demirhan Demircioğlu, Nil Sude Albayrak, Alisa Sezen Sever, Hasan Şahintürk, Sena Mia Kalıp, Uygar Özçelik ve Hatice Aslan gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor.

İşte Bahar’ın 7. Bölüm 2. Tanıtımı;

https://youtu.be/HnI7mS_HF8Q 

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa