Turgut Altınok: ''Yavaş’la bir beş yıl daha Ankara için felakettir''

31 Mart yerel seçime ilişkin bir değerlendirmede bulunan Cumhur İttifakı ABB Adayı Turgut Altınok, "Sayın Yavaş’a on gömlek fazla geldi bu başkent. Ankara sağduyuya sahip olacak. Eser ve hizmet belediyeciliği Ankara’da galip gelecek. Yavaş’la bir beş yılda Ankara felakettir yani. Yani Ankara kazanacak veya Ankara çok şey kaybedecek" dedi.
Ecem Çetin
|
26 Mart 2024, Salı - 16:39
Turgut Altınok: ''Yavaş’la bir beş yıl daha Ankara için felakettir''

Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkan Adayı  Turgut Altınok, 31 Mart yerel seçimlere sayılı günler kala seçim çalışmalarına hızla devam ediyor. 

Altınok, bugün  seçim otobüsüyle Yenimahalle ve Çankaya’da vatandaşları selamladı. ABB adayı öncesinde   gazetecilerin  sorularını yanıtladı.

Mansur Yavaş'ın anketlerde farklı önde olduğu söylemine ilişkin Turgut Altınok, Yavaş'ın cumhurbaşkanlığı seçiminde de sayım daha devam ederken "seçimi aldık" açıklamasını yaptığını hatırlatarak,  Mansur Yavaş'ın kamuoyunu aldattığını, yalan söylediğini ve Cumhuriyet Halk Partisi tabanının da umutlarını yıktığını ifade etti. 

Turgut Altınok, sokağın nabzının öyle gözükmediğini söyledi.

ABB adayı şunları söyledi; 

Fatih Altaylı’ın Antalya’daki 600 daire ile ilgili iddiasına yönelik konuşan Altınok, bunun bir iftira, çamur ve ahlaksızlık olduğunu aktardı.

"Almadığım dairenin iddiası nasıl olacak?" diyen Turgut Altınok,   bu konuyla ilgili yazan kim varsa hepsine maddi manevi tazminat davası açacaklarını ifade etti.


"Çamurdur, iftiradır"

Altınok, şu ifadeleri kullandı;

"Sayın Yavaş’a on gömlek fazla geldi bu başkent"

31 Mart yerel seçimiyle ilgili değerlendirmede bulunan Ak Parti ABB Başkan Adayı Turgut Altınok, şunları söyledi; 


Mal varlığı eleştirileriyle ilgili konuşan Altınok, belediye başkanı olduktan sonra mal varlığının azaldığını ifade etti. Altınok, Mansur Yavaş 600 dairenin tapusunu getirirse istifa edeceğini belirtti. 

"İddiasını ispat etmeyen Mansur Yavaş istifa etmelidir"

ABB adayı şunları söyledi; 

Öte yandan Turgut Altınok'a AK Parti Grup Başkanvekili Leyla Şahin Usta, AK Parti Ankara Milletvekili Ahmet Fethan Baykoç, Cumhur İttifakı Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Abdülkadir Aydoğan eşlik etti.

http://ankaramasasi.com/haber/2130989/turgut-altinok-yavasla-bir-bes-yil-daha-ankara-icin-felakettir
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.