25 Mart 2024 Reyting Sonuçları Açıklandı mı? Hangi Yapımlar Önde? Kızıl Goncalar, Kudüs Fatihi, Survivor Kaçıncı Sırada?

Medya dünyasını ve televizyonseverleri yakından ilgilendiren reyting sonuçları açıklandı mı? 25 Mart 2024 tarihinde yayınlanan ve yoğun ilgi gören diziler, rekabetçi yarışma programları ve güncel haber bültenlerinin reyting mücadelesinde liderler ortaya çıktı mı? Peki, 25 Mart 2024 televizyon yayın akışlarında en çok hangi kanalın programı öne çıktı? İşte, 25 Mart 2024 Pazartesi TV Reyting Sonuçları...

Büşra Ünal Editör
YAYINLAMA
27 Mart 2024 12:20
GÜNCELLEME
27 Mart 2024 14:56
25 Mart 2024 Reyting Sonuçları Açıklandı mı? Hangi Yapımlar Önde? Kızıl Goncalar, Kudüs Fatihi, Survivor Kaçıncı Sırada?
Büşra Ünal Editör

25 Mart 2024, Türkiye'de televizyon kanallarının yayınladığı diziler ve programlar için reyting sıralaması belli oldu mu?

Reyting listesinde hangi dizilerin ve programların zirvede olduğu, hangi yapımların izlenme oranlarında düşüş yaşadığı açıklandı mı?

Reyting ölçümleri, belirli yöntemlerle gerçekleştiriliyor ve TV izleyici oranlarının nasıl değiştiği bu sonuçlarla ortaya konuyor.

İşte 25 Mart 2024 Reyting Sonuçları...

İzleyiciler arasında pazartesi akşamları büyük bir merakla beklenen Kızıl Goncalar, Kudüs Fatihi, Survivor All Star gibi televizyon programlarının izlenme oranları ve reyting sıralamaları, her hafta televizyon dünyasının nabzını tutuyor. 

Özellikle pazartesi akşamları yayımlanan ve büyük bir rekabete sahne olan bu yapımlar, izleyiciler tarafından yakından takip ediliyor.

25 Mart 2024 tarihinde yayımlanan bu programların reyting sonuçlarının açıklanıp açıklanmadığı, izleyiciler ve dizilerin takipçileri tarafından sorgulanıyor. 

25 Mart 2024 Reyting Sonuçları Açıklandı! İşte 25 Mart 2024 Reyting Sonuçları...

Kızıl Goncalar Zirvede...

Total reyting sıralamasında Kızıl Goncalar ilk sırada yer alırken, Survivor All Star ikinci,  Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi üçüncü sırada bulunuyor. 

AB kategorisinde Kızıl Goncalar birinci, Kızıl Goncalar Özet ikinci, Survivor All Star üçüncü sırada yer alıyor. 

20+ABC1 kategorisinde de Kızıl Goncalar birinci, Survivor All Star ikinci, Kızıl Goncalar Özet üçüncü sırada yer alıyor.

TOTAL İlk 10 Program:

1- Kızıl Goncalar - NOW

2- Survivor All Star - TV8

3- Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi - TRT1

4- Selçuk Tepeli İle NOW Ana Haber - NOW

5- Esra Erol'da - ATV

6- Kızıl Goncalar (Özet) - NOW

7- ATV Ana Haber

8- Müge Anlı İle Tatlı Sert - ATV

9- Ömer - STAR TV

10- Korkusuz Korkak - SHOW

AB İlk 10 Program:

1- Kızıl Goncalar - NOW

2- Kızıl Goncalar (Özet) - NOW

3- Survivor All Star - TV8

4- Selçuk Tepeli İle NOW Ana Haber - NOW

5- Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi - TRT1

6- Esra Erol'da - ATV

7- Ömer - STAR TV

8- Müge Anlı İle Tatlı Sert - ATV

9- Ramazan Sevinci - TRT 1

10- Ana Haber - TRT 1


Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa