Yer yerinden oynayacak! Kuruluş Osman bu akşam ATV'de

Çarşamba akşamları ilgiyle izlenmeye devam edilen, ATV'nin sevilen dizisi Kuruluş Osman bu akşam yeni bölümüyle ekrana gelecek.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
27 Mart 2024 17:33
GÜNCELLEME
27 Mart 2024 17:42
Yer yerinden oynayacak! Kuruluş Osman bu akşam ATV'de
Ecem Çetin Editör

5 sezondur devam eden ve çarşamba akşamları milyonları ekran başına toplayan Kuruluş Osman heyecan dizisi dolu yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek.

Yeni bölümde neler yaşanacak? 

Boran ve Konur’un kavgası obada büyük ses getirmiştir. Osman Bey onlar hakkında ne hüküm verecektir? Olivia, alplar arasındaki bu kavganın kendi faydalarına olduğunu düşünür, bunu kullanmak için bir şey yapacak mıdır? 

İmren Tegin, Osman Bey’e kendisine biat edip ardında durmasını istediğini söyler. Osman Bey “Sizler ihanet ederken biz ata mirasını büyüttük!” diyerek İmren Tegin’e olan üstünlüğünün altını çizer. Osman Bey ve İmren Tegin arasındaki gerilimin sonu nereye varacaktır? Osman Bey, İmren Tegin’e bir oyun kurmuştur. Bu oyunu fark eden İmren Tegin, Osman Bey’e karşı hamlede bulunacaktır.

Ayça Hatun, Elçim Hatun’un çeyizlerini yakmak ister ve Gazi’yi de o ateşin içinde bırakır. Gazi, ateşlerin arasından kurtulabilecek midir? Çadırı yakanın Ayça olduğu anlaşılacak mıdır? 

Bu durumdan haberdar edilen Bala Hatun, Osman Bey’e destek için yola çıkar. Bala Hatun Osman Bey’e yetişebilecek midir? Osman Bey, İmren Tegin’in hamlesini savuşturabilecek midir? 

Holofira, Osman Bey’in obasına gelmiştir. Gizlenmeye çalışsa da Orhan onu görür. Orhan Holofira ile ne konuşacaktır? 

Alaeddin Bey Gonca Hatun’dan vazgeçmez. Her şeye rağmen bir araya gelebilecekler midir?

Yapımını Bozdağ filmin, yapımcılığını Mehmet Bozdağ'ın yaptığı dizinin yönetmen koltuğunda Ahmet Yılmaz oturuyor. Diziyi Mehmet Bozdağ, Atilla Engin, A. Kadir İlter, Fatma Nur Güldalı, Ali Ozan Salkım, Aslı Zeynep Peker Bozdağ gibi isimler kaleme alıyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa