Altınok: Yavaş’ı Londra’ya göndereceğiz

Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok'un hedefinde yine rakibi Mansur Yavaş vardı. Altınok Mansur Yavaş ile geçen beş yılın boş yıllar olduğunu söylerken " Yavaş’a ‘dur’ diyeceğiz. Nereye göndereceğiz onu? Londra’ya göndereceğiz" dedi.
Esra Koçak
|
27 Mart 2024, Çarşamba - 22:17
Altınok: Yavaş’ı Londra’ya göndereceğiz

Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, Altındağ’da düzenlenen iftar programına katıldı.

İftar Programına Yeniden Refah Partisinden istifa ederek AK Parti’ye geçen Ankara  Eski İl Başkanı İsmail Baykal ile 19 isim de katıldı. Altınok, AK Parti’ye katılan Baykal ve 19 isme “Yuvanıza hoş geldiniz” diyerek rozet taktı.

“Beş yıl, boş yıl oldu”

31 Mart’tan sonra Ankara’yı bir dünya başkenti yapacağını belirten Altınok, AK Parti belediyeciliği ve Cumhur İttifakının hep birlikte başkenti hak ettiği yere getireceğini söyledi. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanını eleştirdi. Altınok, “Hizmeti, vizyonu olmayan, projesi olmayan, ‘ben Ankara’ya hizmet etmeyeceğim’ diyen Yavaş’a ‘dur’ diyeceğiz. Nereye göndereceğiz onu? Londra’ya göndereceğiz. Londra’da ev var nasıl olsa. Orada da FETÖ’cülerle, PKK’lılarla kol kola resimleri var. Vay dünyanın haline. Bundan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı olur mu? Olmadı zaten. Beş yılımız heba oldu, beş yılımız Ankara’mızın boş yılı oldu” dedi.

İftar programında konuşan Altınok, parti teşkilatlarından ve gönüllü vatandaşlardan31 Mart günü sandıklara sahip çıkmalarını istedi. Altınok, “Ne kadar tanıdıklarımız, arkadaşlarımız, hemşehrilerimiz, küsen, kızan, darılan varsa onların da gönüllerini alacağız, ikna edeceğiz. İnşallah Pazar günü de Ankara’nın makus talihini hep beraber değiştireceğiz. Ankara’yı Yavaş’tan kurtaracağız” dedi.

İşte Altınok’un konuşmasından öne çıkanlar:


“Bizim oyumuz yüksek”



http://ankaramasasi.com/haber/2131221/altinok-yavasi-londraya-gonderecegiz
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.