Mete ve İncila gelecek planları yapıyor! Sakla Beni bu akşam Star'da

Uraz Kaygılaroğlu, Cemre Baysel ve Asude Kalebek'in başrolünde yer aldığı, Star TV'nin sevilen dizisi Sakla Beni bu akşam yeni bölümüyle ekrana gelecek.
Ecem Çetin
|
28 Mart 2024, Perşembe - 14:45
Mete ve İncila gelecek planları yapıyor! Sakla Beni bu akşam Star'da

Star TV'de perşembe akşamları izleyicisiyle buluşan ve sürükleyici hikayesi ile oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çeken  Sakla Beni dizisi bu akşam heyecan dolu yeni bölümüyle ekrana gelecek.

Yeni bölümde neler yaşanacak?   

Naz'ın boşandıklarını söylemesi Filiz'i sarsarken onun bu haberi kendi başına duyurması Mete'yi öfkelendirir. Ailelerin gündemine bomba gibi düşen bu gelişmeyle tüm tepkilerin odağı haline gelen Mete ve Naz, onlara sağlanan maddi imkânlardan feragat etmeye mecbur kalırlar.Mete ve İncila, geleceğe dair onları heyecanlandıracak adımlar atmanın hazırlığındadır. Kendi ayakları üzerinde durmaya karar veren Naz, gerçek hayatın düşündüğü kadar kolay olmadığı gerçeğiyle yüzleşirken ona yardımcı olmak isteyen Kadir, kendince bir yol bulur.  Kadir ve Naz arasındaki yakınlık git gide daha da güçlenirken bu durum herkesin dikkatini çekmeye başlar.Mete ile İncila arasında bir şeyler olduğunu öğrenen Kont Ziya ise durumla ilgilenmeye karar verir. Birbirlerine kavuşacakları günler için çabalayan Mete ve İncila, onlar için çok daha başka planlar yapıldığından habersizdir.

Yapımını OGM Pictures'in yaptığı dizinin yönetmen koltuğunda Nadim Güç oturuyor. Diziyi  Armağan Gülşahin ve  Nergis Otluoğlu Akoğlu kaleme alıyor.

Sakla Beni, bu akşam 20.00’de Star’da. 

  

http://ankaramasasi.com/haber/2131334/mete-ve-incila-gelecek-planlari-yapiyor-sakla-beni-bu-aksam-starda
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.