Turgut Altınok: EGO’nun zararı 17 misli artar mı?

Seçim gezilerine Keçiören Estergon Türk Kültür Merkezi bünyesinde kurulan Azerbaycan Evi açılışı ve Türkiye Emekliler Derneği ziyareti ile devam eden Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, "Ankara bir 5 yıl daha Yavaş ile gitmez, durur. Çünkü kredi bitti, sermaye bitti" dedi.
DHA
|
29 Mart 2024, Cuma - 19:33
Turgut Altınok: EGO’nun zararı 17 misli artar mı?

31 Mart yerel seçimlerine iki gün kala gezilerine devam eden  Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, önce  Keçiören Estergon Türk Kültür Merkezi bünyesinde kurulan Azerbaycan Evi’nin açılışını yaptı. 

"Altın çağınızı yaşayacaksınız"

Açılışın ardından Turgut Altınok, Kızılay Güvenpark'ta minibüs esnafıyla bir araya geldi. Altınok, Ankara'da 5 yıldır hizmet olmadığını söyleyerek, "Bir 5 yıl daha Ankara Yavaş'la gitmez. Tekeriniz dönmez. Yaş farkı gözetmeksizin tüm emekliler ve üniversite öğrencileri otobüs, minibüs ve metrodan ücretsiz yararlanacak. Bizimle beraber esnafımızın da yüzü gülecek. Gelirleriniz en az 3 misli artacak. Öğrenci ve emeklilerin ücretlerini belediye olarak biz karşılayacağız. Ödemeleri haftada 1 ya da 15 günde 1 nasıl isterseniz o şekilde hesabınıza geçeceğiz. Ayrıca ayda 30 bin lira destek vereceğiz. Altın çağınızı yaşayacaksınız" diye konuştu.


Türkiye Emekliler Derneği'ni ziyaret eden Altınok, burada şunları söyledi: 


"Sermaye bitti"

Ankara Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren şirketlerin birçoğunun batık ve zararda olduğunu söyleyen Altınok, şöyle konuştu: 


Ankara’yı dünya başkentleri arasına sokacaklarını belirten Altınok, "Biz Ankara’ya çok iş yapacağız. ‘Benden eser beklemeyin, hizmet beklemeyin. Benim projem yok’ diyor. ‘Yol yapsaydım da trafik mi sıkışsaydı’ diyor.  Bir belediye başkanı bunu söyler mi? Trafik problemini nasıl çözeceğiz? Yeni bulvarlar, yeni yollar, metrolar, alt geçit, üst geçit, tünellerle çözeceğiz. Bu şehrin dünya başkentleriyle yarışan bir şehir olması lazım. Dünyada yaşanılabilir başkentler arasında 100 tane şehir var. Ankara’nın 'A'sı yok. Ankara bizim, hepimizin" diye konuştu.


http://ankaramasasi.com/haber/2131542/turgut-altinok-egonun-zarari-17-misli-artar-mi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.