Yaban Çiçekleri, bu akşam 2. bölümüyle izleyici karşısına çıkacak!

Geçtiğimiz hafta ekran yolculuğuna başlayan ATV'nin yeni dizisi Yaban Çiçekleri, bu akşam 2. bölümüyle ekrana gelecek.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
01 Nisan 2024 16:31
GÜNCELLEME
01 Nisan 2024 16:41
Yaban Çiçekleri, bu akşam 2. bölümüyle izleyici karşısına çıkacak!
Ecem Çetin Editör

ATV'de ekrana gelen, başrolünde  Akın Akınözü,  Aslıhan Malbora'nın yer aldığı Yaban Çiçekleri dizisi bu akşam heyecan dolu yeni bölümüyle ekrana gelecek. 

Yeni bölümde neler yaşanacak?

Ela, olanları kabullenmekte güçlük çekiyor ve babasının yanında olamadığı için kendini suçluyordur. Kılıç ise Ela’ya destek olmaya çalışır. Kılıç’ın, Osman Fevzi’nin intihar ettiğini açıklamasıyla Nurten evine geri döner ve her şeyin eski haline dönmesini ister. Nurten ve Berna arasında bir yüzleşme yaşanır. Bu yüzleşmenin galibi kim olacaktır? Osman Fevzi’nin avukatı, vasiyeti açıklamak için Ela, Kenan, Nurten ve Kılıç’ı arar. Ela, Kılıç’ın da vasiyette olma sebebini öğrenince çok sinirlenir. Bu sırada yurtdışından dönen İhsan’ın  oğlu Gökhan, Ela’yı manipüle eder ve ortaklık adımları atılır. Ancak Kılıç buna direnir ve işleri tersine çevirir. 

Yapımını O3 Medya'nın üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Bulut Aydın oturuyor.  Dizinin kreatif danışmanlığını Zeynep Günay yapıyor. 

Oyuncular: Akın Akınözü (Kılıç Tütüncü), Aslıhan Malbora (Ela Ataman),Büşra Pekin (Berna Ataman), Halil Babür (Kenan Ataman), Bige Önal(Behice Başgil), Tilbe Saran (Nurten Ataman) ve Arif Pişkin (İhsanKuloğlu)

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.