Nesibe Aydın Kadın Basketbol Takımı Erman Okerman ile yolları ayırdı

Nesibe Aydın Kadın Basketbol Takımı, ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde başantrenörleri Erman Okerman ile yollarını ayırdı.

AK
Afife Kaya Editör
YAYINLAMA
01 Nisan 2024 18:58
GÜNCELLEME
01 Nisan 2024 20:06
Nesibe Aydın Kadın Basketbol Takımı Erman Okerman ile yolları ayırdı
AK
Afife Kaya Editör

Başkent'in başarılı basketbol takımı Nesibe Aydın Kadın Basketbol Takımı'nda önemli bir değişim yaşandı. ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden ekip, başantrenörleri Erman Okerman ile yollarını ayırdı.

Karşılıklı anlaşma ile sözleşme sonlandırıldı

Kulüp yetkililerinden alınan bilgilere göre, Nesibe Aydın yönetimi ile başantrenör Erman Okerman arasında karşılıklı anlaşma sağlanarak sözleşme sonlandırıldı. Altı yıldır takımın başında olan Okerman, bu dönemde takıma önemli katkılar sağlamıştı. Ancak tarafların karşılıklı anlaşmasıyla gelecek sezon için yeni bir yönetim modeli belirlenmiş oldu.

Yeni başantrenör bekleniyor 

Kulüp yetkilileri, yaptıkları açıklamada Erman Okerman'a teşekkür ederek, geçmişteki emekleri için minnettarlık duyduklarını belirtti. Takımın geleceğiyle ilgili planlamaların devam ettiği ve yeni bir başantrenörün belirlenmesi için çalışmaların sürdüğü ifade edildi.

Geçtiğimiz sezon ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden Nesibe Aydın, play-off çeyrek finalinde Beşiktaş BOA Kadın Basketbol Takımı'na karşı mücadele vermiş ancak elenmişti. Yeni sezonda ise takımın başına geçecek ismin merakla beklenmesiyle birlikte, Nesibe Aydın taraftarları yeni sezonda takımlarına destek olacakları günleri bekliyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.