Hakan Ural'dan seçim yorumu

Hakan Ural'ın 'Murat Kurum tarihi farkla alacak' sözleri gündeme bomba gibi düştü.

AK
Afife Kaya Editör
YAYINLAMA
02 Nisan 2024 17:48
GÜNCELLEME
02 Nisan 2024 18:02
Hakan Ural'dan seçim yorumu
AK
Afife Kaya Editör

Ünlü televizyon programı "Neler Oluyor Hayatta"nın yorumcusu Hakan Ural, geçtiğimiz günlerde yaptığı çarpıcı açıklamalarla gündeme damgasını vurdu. 31 Mart yerel seçimleri öncesinde, "Çok büyük farkla kazanacak Murat Kurum. Tarihi farkla alacak." şeklindeki sözleri sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Hakan Ural'ın iddialı sözleri, özellikle seçim öncesi kamuoyunda tartışma konusu oldu. Bugün programının canlı yayınında eleştirilere yanıt veren Hakan Ural, Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum'u karşılaştırdı. Ural, yaptığı açıklamalarda siyasetle işinin olmadığını belirterek, Murat Kurum'u açıkça desteklediğini ifade etti.

Ancak, Hakan Ural sözlerine şu şekilde devam etti: "Ama diyorum ki şunu sorun kendinize 'Ya bu adamın fikir ve düşünceleri var. Peki gerekçelendirebiliyor mu?' Bir başkası içinde bunu sorun."

Hakan Ural, Murat Kurum'u desteklemesinin gerekçelerini samimi bir şekilde dile getirirken, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na da değindi. İmamoğlu'nun vaatlerini hatırlatma konusunda yetersiz kaldığını belirten Ural, "Ben de bu gerekçelerle yüzde yüz Murat Kurum'un rahat alacağını düşünüyorum." dedi.

Ekrem İmamoğlu'na hakaret etmediğini ve sadece iddialı bir açıklama yaptığını savunan Hakan Ural, sözlerini gerekçeleriyle desteklediğini vurgulayarak, "Buna tahammülsüzlük neden?" diye sordu.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.