Beşiktaş'ta gece kulübü yangınına ilişkin gözaltı sayısı 8'e yükseldi

Beşiktaş'ta 29 kişinin hayatını kaybettiği gece kulübündeki yangına ilişkin iş yeri sahipleri ve sorumlu müdürle birlikte toplam 8 şüpheli gözaltına alınırken, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı da yangınla ilgili 3 başmüfettiş ve 2 iş müfettişi görevlendirdiğini duyurdu.

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
02 Nisan 2024 19:32
GÜNCELLEME
02 Nisan 2024 19:50
Beşiktaş'ta gece kulübü yangınına ilişkin gözaltı sayısı 8'e yükseldi
DHA
Kaynak DHA

Beşiktaş Gayrettepe'de 16 katlı binanın gece kulübü olarak kullanılan giriş katında yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Yangında 29 kişi hayatını kaybetti. 

Yangının ardından başlatılan soruşturma kapsamında iş yeri sahipleri Mehmet Menduh C. ve Şahzade Ş. ile sorumlu müdür İsmet Ş. , İşletme Müdürü A.A.P., Muhasebeci S.A, tadilatla ilgili metal işleri sorumlusu K.E. Metal işleri firma sahibi Ç.A, mobilyacı E.E. gözaltına alındı.

Öte yandan  Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nca, İstanbul Beşiktaş Gayrettepe'de meydana gelen yangını araştırmak üzere bakanlıklarına bağlı 3 başmüfettiş ve 2 iş müfettişin görevlendirildiği duyuruldu.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın sosyal medya hesabından yapılan yazılı açıklamada, "Gayrettepe'de meydana gelen yangını araştırmak üzere Bakanlığımıza bağlı 3 Başmüfettiş ve 2 İş Müfettişi görevlendirilmiştir. Bakanlığımız olarak süreci yakından takip ediyoruz. Bakanlığımız olarak süreci yakından takip ediyoruz. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet; yakınlarına başsağlığı, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz" denildi.


Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.