Abdurrahman Tutdere mazbatasını aldı

Adıyaman'da CHP adayı Abdurrahman Tutdere, yüzde 50,36 oy oranıyla Adıyaman Belediye Başkanı seçildi. Tutdere, Adıyaman Adliyesi'nde gerçekleşen mazbata teslim töreni ile bugün mazbatasını aldı.

AK
Afife Kaya Editör
YAYINLAMA
03 Nisan 2024 18:06
GÜNCELLEME
03 Nisan 2024 18:26
Abdurrahman Tutdere mazbatasını aldı
AK
Afife Kaya Editör

 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde 47 yıl sonra ilk defa bir Cumhuriyet Halk Partisi üyesi, belediye başkanı olarak seçildi. Adıyamanlılar, yüzde 50,36 oy oranı ile CHP adayı Abdurrahman Tutdere'yi seçti. Bugün ise seçimin galibi Tutdere, mazbatasını alarak resmi olarak göreve başladı.

"Adıyamanlıların refahı ve memnuniyeti ön planda"

Adıyaman Adliyesi'nde gerçekleşen mazbata teslim törenine, parti yönetimi ve kalabalık bir destekçi kitlesi eşlik etti. Mazbatasını alırken duygusal anlar yaşayan Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, kendisine destek veren herkese teşekkürlerini iletti ve Adıyaman halkı adına büyük bir sorumluluk üstlendiklerini vurguladı. Yapacakları hizmetlerde Adıyamanlıların refahı ve memnuniyetini ön planda tutacaklarını belirtti.

Mazbata töreninin ardından Başkan Abdurrahman Tutdere, beraberindeki kalabalık ile birlikte Adıyaman Belediyesi'ne geçerek devir teslim törenine katıldı. Önceki belediye başkanından görevi devralan Abdurrahman Tutdere, hizmetlerin devamı ve Adıyaman'ın gelişimi için elinden gelen gayreti göstereceğini ifade etti. Eski belediye başkanı Süleyman Kılınç'a da teşekkür ederek, şehrin ihtiyaçlarına cevap vermek adına işbirliği içinde olacaklarını belirtti.

"Belediye halkın evi"

Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, halka hitaben yaptığı konuşmada belediyenin halkın evi olduğunu vurgulayarak, herkesin katkısının önemli olduğunu dile getirdi. Tek amacının hizmet olduğunu belirten Tutdere, Adıyaman'ı daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek için kararlılıkla çalışacaklarını ifade etti. Belediye mührünü teslim alan Başkan Abdurrahman Tutdere, belediye önünde toplanan kalabalığa seslenerek, Adıyaman'ın geleceği için birlikte çalışma çağrısında bulundu.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa