Beste Kökdemir kimdir?

Oyuncu Beste Kökdemir kimdir?

BY
Barış Yılmaz Editör
YAYINLAMA
06 Nisan 2024 17:10
GÜNCELLEME
06 Nisan 2024 17:31
Beste Kökdemir kimdir?
BY
Barış Yılmaz Editör

Beste Kökdemir, Türk bir aktristir ve 29 Ağustos 1993 tarihinde Sinop'ta doğmuştur.

Erken yaşamı Beste Kökdemir, Türkiye'nin Sinop şehrinde 29 Ağustos 1993 tarihinde doğmuştur. İlk ve orta öğrenimini Sinop'ta tamamlamıştır. Daha sonra Haliç Üniversitesi Moda Tasarımı Bölümü'ne kaydolmuştur. Kökdemir, dövmelere olan ilgisiyle bilinir. 12 yaşında sol koluna "Bring me Back to Life" yazılı bir dövme yaptırmıştır. Ayrıca sağ bileğine "One Day" yazılı başka bir dövme bulunmaktadır.

Kariyeri Oyunculuk kariyerine 2012 yılında başlamıştır ve Bir Çocuk Sevdim dizisinde rol alacağı bildirilmiş ancak son anda Gülcan Aslan tarafından yerine geçilmiştir. Televizyon kariyerine Çıplak Gerçek dizisiyle başlamış ve Taner Ölmez ile birlikte Hazal karakterini canlandırmıştır. 2013 yılında, popüler suç dizisi Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi'nde yer almıştır. 2014 yılında gençlik dizisi Not Defteri'nde Selin karakterini oynamıştır. 2015 yılında ise Poyraz Karayel (Sezon 2) dizisine katılmıştır. Aynı yıl, "Pretty Little Liars" uyarlaması olan Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde Açelya karakterini canlandırmıştır. Dizide Şükrü Özyıldız, Bensu Soral, Büşra Develi, Melisa Şenolsun ve Dilan Çiçek Deniz gibi oyuncular da yer almıştır. Kökdemir, kendine güvendiğini ve gelecekte bir Oscar kazanma hayalini taşıdığını belirtmiştir.

2016 yılında tarihî dizi Muhteşem Yüzyıl: Kösem'de Meleksima Hatun karakterini oynamıştır. 2017 yılında ise sinema filmlerinde ilk kez Taş adlı filmde Suna karakterini canlandırmıştır. 2018 yılında Kalbimin Sultanı dizisinde Hoşyar Kadın rolünü üstlenmiş ve Osmanlı Sultanı II. Mahmud'un eşi olan, çekici, son derece büyük gönüllü ve merhametli bir kadını canlandırmıştır. Kökdemir, hit dizi Hayat Şarkısı'nda da yer almıştır. 2019 yılında Her Yerde Sen dizisinde Eylül karakterini canlandırmıştır.

Kişisel hayat 2020 yılı itibarıyla, Beste Kökdemir'in Türk aktör Burak Deniz ile çıktığına dair söylentiler bulunmaktadır.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa