Ankara İtfaiyesi'nden vatandaşlara bayram uyarısı!

Ankara İtfaiyesi, Ramazan Bayramı'nda görev başında olacak. İtfaiye Daire Başkanı Levent Çeri, bayramı Başkent'te geçirecek olan vatandaşlara bir takım uyarılarda bulundu.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
07 Nisan 2024 14:23
GÜNCELLEME
07 Nisan 2024 14:47
Ankara İtfaiyesi'nden vatandaşlara bayram uyarısı!
Ecem Çetin Editör

Ramazan Bayramı yaklaşıyor... 

Bayrama kısa bir süre kaldı...

Ramazan Bayramı 10 Nisan Çarşamba günü başlayacak.3 gün sürecek olan bayram, 12 Nisan Cuma günü bitecek.

9 gün sürecek olan bayram tatili cumartesi günü başladı... 

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) bayram hazırlıklarını tamamladı...

Ankara İtfaiyesi, Ramazan'ı Ankara'da geçirecek olan vatandaşların  sorunsuz bir bayram tatili geçirmesi için 48 itfaiye istasyonu ve 320 personeli ile  Ramazan Bayramı’nda da 7/24 görevde olacak. 

Ramazan Bayramı'nda görev başında olacaklarını söyleyen Ankara Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Levent Çeri, şu ifadeleri kullandı;

Çeri, hava sıcaklıklarının artmasıyla bugünlerde mesir alanlarında vakit geçirmek isteyen ailelerin, piknik ateşi yakılmasına müsaade edilen güvenli rekreasyon alanlarını tercih etmeleri ve piknikleri sonrasında muhakkak ateşin söndüğünden emin olmaları gerektiğini ifade etti. 

Sigara izmaritlerinin büyük yangınlara sebebiyet verdiğini ifade eden ABB  İtfaiye Dairesi Başkanı Levent Çeri, şu ifadeleri kullandı;

Levent Çeri, Ramazan Bayramı'nda evde bulunmayacak vatandaşlara,  elektrik şalterleri ile su ve doğal gaz vanalarını kapatmalarını istedi. Çeri, prizlerde elektrikli aletlerin takılı bırakılmaması gerektiğine dikkat çekti. 

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa