Bahar'ın merakla beklenen tanıtımı yayınlandı!

Show TV'nin sevilen dizisi Bahar'ın yeni bölümü merakla bekleniyor. Dizinin 16 Nisan Salı akşamı ekrana gelecek olan 9. bölümünden ilk tanıtım yayınlandı.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
10 Nisan 2024 23:40
GÜNCELLEME
10 Nisan 2024 23:44
Bahar'ın merakla beklenen tanıtımı yayınlandı!
Ecem Çetin Editör

Salı akşamlarının vazgeçilmezi olan, Show TV'nin fenomen dizisi  ‘Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?' dizisi 16 Nisan Salı akşamı 9. bölümüyle ekrana gelecek. 

Sevilen dizinin merakla beklenen yeni bölümünden ilk tanıtım yayınlandı. 

Peran Vakfı Bağış Gecesi’nde hastanedeki herkesin bir araya geldiği tanıtımda Bahar’ın sahneye çıkıp şarkı söylediği anlar heyecan uyandırıyor. İyileşip ayağa kalkan Rengin, Timur’a Bahar’ın artık her şeyi öğrenme vaktinin geldiğini söylerken, köşeye sıkışan Timur’un ne karar vereceği merak konusu oluyor. Bağış gecesinde Timur’un, sahneye çıkan Bahar’ı herkesin gözünün önünde öpmek için adım atması ise tanıtıma adeta damgasını vuruyor.

Yapımcılığını  MF Yapım'ın üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt oturuyor. Diziyi, Ayça Üzüm kaleme alıyor.   

Her şeye rağmen yeniden başlamanın mümkün olduğunu hatırlatacak olan “Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?” 16 Nisan Salı saat 20.00’de Show TV’de!

İşte Bahar’ın 9. Bölüm Tanıtımı;

https://youtu.be/eGmt5bU5lrc

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa