Organlarını bağışlamıştı, üç gün sonra kazada öldü...

Yalova-Bursa karayolunda otomobille çarpışan motosiklette bulunan ve kazada ağır yaralanan üniversite öğrencisi Melek Karakaş (21), tedavi gördüğü hastanede 5 gün süren yaşam mücadelesini kaybetti.
DHA
|
18 Nisan 2024, Perşembe - 06:15
Organlarını bağışlamıştı, üç gün sonra kazada öldü...

12 Nisan'da Yalova-Bursa Karayolu, Kirazlı Sanayi Sitesi kavşağı mevkisinde bir kaza meydana geldi. Yalova istikametinden Bursa istikametine seyreden Ziya Önder'in kullandığı 77 ACV 937 plakalı motosiklet, aynı yönde seyreden R.A. (58) yönetimindeki 57 HD 830 plakalı otomobile arkadan çarptı.

Çarpışma sonucunda devrilen motosikletin sürücüsü Ziya Önder ve arkadaşı Melek Karakaş yaralandı. Yaralılar, sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Yalova Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Tedavisi tamamlanan Ziya Önder taburcu edilirken, ağır yaralanan Melek Karakaş ise başından aldığı darbe sonucu 5 gün süren yaşam mücadelesini kaybederek hayatını kaybetti.

Organlarını bağışlamış

Uludağ Üniversitesi Mimarlık Bölümü öğrencisi Melek Karakaş'ın kazadan 3 gün önce hastaneye giderek organ bağışında bulunduğu ortaya çaktı. Bu gelişmenin ardından başka bedenlerde yaşayacak olan Melek’in organlarının doku ve kan grubu belirlenecek hastalara nakli konusunda girişim başlatıldı.

Öte yandan genç kızın yaşamını yitirmesinin ardından kazadan sonra serbest bırakılan motosiklet ve otomobil sürücüsünün yeniden ifadelerinin alınarak adliyeye sevk edilecekleri öğrenildi.

http://ankaramasasi.com/haber/2134165/organlarini-bagislamisti-uc-gun-sonra-kazada-oldu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.