İnsanlık ölmedi dedirten haber!

Ankara'da yer alan bir işletmede sahibi restorandan gelirini sokak hayvanları için harcıyor. Bülent Mutlutürk, hayvanları kendi elleriyle besliyor.
Ecem Çetin
|
23 Nisan 2024, Salı - 16:12
İnsanlık ölmedi dedirten haber!

Sokak hayvanları için hayata geçirilen sosyal sorumluluk projeleri oldukça dikkat çekiyor. 

Son olarak bir sorumluluk örneği Ankara'dan geldi. 

Batıkent semtinde bulunan bir işletme sahibi, yaptığı hareketle insanlık ölmedi dedirtti ve insanların alkışını topladı. 

Restoran işleten  Bülent Mutlutürk,  restoranında elde ettiği geliri ihtiyaç sahipleriyle beraber sokak hayvanlarına harcıyor.  Bülent Mutlutürk,  köpekleri ve kedileri kendi elleriyle de besliyor. 

İşletme sahibi Bülent Mutlutürk, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, daha önce bireysel olarak ihtiyaç sahibi vatandaşlara ve sokak hayvanlarına bağış yaparken, artık işletmesinin tüm kazancını bu amaçlar doğrultusunda kullanacağını belirtti.

Bülent Mutlutürk, restorandaki geri dönüşümlü yemeklerin sokak hayvanlarını beslemek için kullanılacağını ifade etti.

Mutlutürk, şöyle devam etti; 

"Burada zaten 9-10 tane sokakta yaşayan canlılarımız var gördüğüm ve bildiğim tek şey bu hayvanlar tok olduğu sürece kimseye saldırmıyorlar. Herkes duyarlı olursa onların adını sokak köpeği olarak adlandırmak yerine dostumuz, arkadaşımız gibi adlandıracağız." 

Restorana gelen müşteriler, bu tür sosyal sorumluluk projelerinin artması gerektiğini belirterek memnuniyetlerini dile getirdiler. 

http://ankaramasasi.com/haber/2135074/insanlik-olmedi-dedirten-haber
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.