Felçli yaşlı kadına cinsel saldırı sanığına 12 yıl 3 ay hapis

BURSA'da kendisini 'doktor' olarak tanıtıp, "Seni muayene etmeye geldim" diyerek zorla girdiği evde N.T. (84) isimli felçli kadına cinsel saldırıda bulunduğu iddia edilen Serkan Tutkun (23), 2 farklı suçtan toplam 12 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı.
DHA
|
24 Nisan 2024, Çarşamba - 15:22
Felçli yaşlı kadına cinsel saldırı sanığına 12 yıl 3 ay hapis

Geçen yıl Kurban Bayramı'nın 1'inci günü Orhangazi ilçesinde  felçli ve yalnız yaşayan N.T. evinde cinsel saldırıya uğradı.

İddiaya göre; kulakları işitmediği ve yürümekte zorlandığı gerekçesiyle yaşlı kadın bayram ziyaretine gelecek misafirler girebilsinler diye evinin kapısını yarı açık bıraktı.

Ancak eve giren Serkan Tutkun, kadına kendini doktor olarak tanıttı.

'Seni muayene edeceğim' diyen Tutkun’un sözlerine inanan felçli kadın,  muayene olacağını zannederek kıyafetlerini çıkarttı.

Serkan Tutkun,yaşlı kadına cinsel saldırıda bulundu.

Direnen kadına tokat attı

Kendisine tepki göstererek direnmesi üzerine kadının ağzını kapatan saldırgan   N.T’ye tokat attı.

Daha sonra para isteyen Tutkun,  olumsuz yanıt alınca, evdeki çekmece ve dolapları karıştırıp para aradı. Tutkun, yaşlı kadının bağırmasıyla korkarak evden kaçtı.

Telefonla yakınlarını  arayan N.T, onların yardımı ile polis merkezine giderek şikayetçi oldu. Polis tarafından yakalanan Serkan Tutkun’un birçok suçtan kaydı bulunduğu belirlendi. Tutkun,çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Olaydan 15 gün sonra beyin kanaması geçiren N.T  hayatını kaybetti.

3 suçtan iddianame

Tutkun hakkında, 'Cinsel saldırı', 'basit yaralama', 'bina içinde muhafaza altına alınmış olan eşya hakkında hırsızlık' suçlarından iddianame hazırlandı.

Savcılık sorgusunda, bayramlaşmak için evlerin kapı zillerini çaldığı sırada, kapısı açık olan evden ses geldiğini ve N.T.'nin kendisini eve davet ettiğini iddia eden Tutkun  şunları anlattı:


“Tokat atıp, yüzünü öptüm”


2 suçtan ceza aldı

Psikolojik tedavisi için kullandığı ilaçların parasını bulmak için hırsızlık amacıyla eve girdiğini iddia eden Serkan Tutkun'un, Orhangazi Asliye Ceza Mahkemesi'nde yargılanmasına devam edildi.

Son duruşmada Serkan Tutkun, sanığı 'cinsel saldırı' suçundan 7 yıl, 'herkesin girebileceği bir yerde bırakılmakla birlikte kilitlenmek suretiyle hırsızlık' suçundan da 5 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı. 'Basit yaralama' suçundan beraat eden Tutkun toplam 12 yıl 3 ay hapis cezası aldı.

http://ankaramasasi.com/haber/2135222/felcli-yasli-kadina-cinsel-saldiri-sanigina-12-yil-3-ay-hapis
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.