Ehsan Hajsafi kimdir?

Süper Ligi kulübü AEK Atina'da sol bek olarak oynayan ve İran milli takımının kaptanlığını yapan İranlı profesyonel futbolcu Ehsan Hajsafi kimdir?
Barış Yılmaz
|
25 Nisan 2024, Perşembe - 13:59
Ehsan Hajsafi kimdir?

Ehsan Hajsafi, İran Milli Takımı kaptanı olarak tanınan ve 25 Şubat 1990'da doğan İranlı bir profesyonel futbolcudur. Yunan Süper Lig takımlarından AEK Atina'da sol bek olarak oynamaktadır ve kısa adıyla Persian Cheetah olarak bilinir.

Hajsafi, oynadığı mevkilere göre çok yönlülüğüyle tanınır ve kariyerinde Goal.com'un Asya futbolunun en umut verici oyuncusu olarak seçildiği 2009 yılından bu yana dikkatleri üzerine çekmiştir. Kariyeri boyunca İran'ı birçok FIFA Dünya Kupası ve AFC Asya Kupası turnuvasında temsil etmiştir.

Futbol kariyerine Zob Ahan'da başlayan ve daha sonra Sepahan'a katılan Hajsafi, Tractor, FSV Frankfurt, Panionios, Olympiacos gibi kulüplerde de oynamıştır ve şu anda AEK Atina forması giymektedir. Hem ulusal hem de uluslararası arenada başarılar elde eden Hajsafi, sahadaki yetenekleriyle çeşitli platformlarda kendini göstermektedir.

http://ankaramasasi.com/haber/2135392/ehsan-hajsafi-kimdir
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.