Kadir ve Naz’a beklenmedik sürpriz! Sakla Beni bu akşam Star'da

Star TV'de perşembe akşamları ekrana gelen ve ilgiyle izlenen Sakla Beni dizisi bu akşam 25. bölümüyle izleyici karşısına çıkacak.
Ecem Çetin
|
25 Nisan 2024, Perşembe - 16:50
Kadir ve Naz’a beklenmedik sürpriz! Sakla Beni bu akşam Star'da

İlk bölümünden itibaren büyük bir ilgiyle izlenen, sürükleyici hikayesi ve oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çeken  Sakla Beni dizisi bu akşam heyecan dolu yeni bölümüyle ekrana gelecek.

Yeni bölümde neler yaşanacak?   

Atıf'ın önüne geçerek kurşunun hedefi olan Ziya, ölüm ve yaşam arasındaki ince çizgide gidip gelirken, vurulma haberi tüm aileye bomba gibi düşer. Kaygı dolu bekleyiş sürerken Filiz, Ziya için bir fedakarlıkta bulunur.Naz ve Kadir, birbirlerine duydukları sevgiyi aile büyükleriyle paylaşmaya karar vererek, ilişkilerinde büyük bir adım atarlar. Çocuklarının ilişkisine sıcak bakmayan Filiz ve Yüksel, birbirlerinden hiç hazzetmeseler de aynı amaç için iş birliği yapmaya karar verirler. Dedesine kurşun sıkanlardan intikam almayı aklına koyan Mete, Kadir'in de yardımıyla Akın'a bir intikam mesajı gönderir. Kadir ve Naz aldıkları önemli kararı büyük bir heyecanla herkesin huzurunda açıklarken, onları hiç ummadıkları bir sürpriz bekliyordur.

Yapımını OGM Pictures'in yaptığı dizinin yönetmen koltuğunda Nadim Güç oturuyor. Diziyi  Armağan Gülşahin ve  Nergis Otluoğlu Akoğlu kaleme alıyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda; Uraz Kaygılaroğlu, Cemre Baysel, Asude Kalebek, Şenay Gürler, Ceyda Düvenci, Nilüfer Açıkalın, Sevinç Erbulak, Gökşen Ateş, Kamil Güler, Nizam Namidar, Sera Tokdemir, Edip Saner, Baran Bölükbaşı, Cihan Talay, Açelya Devrim Yılhan, Sıla Korkmaz, Emine Umar ve Tamer Levent gibi isimler yer alıyor.

http://ankaramasasi.com/haber/2135417/kadir-ve-naza-beklenmedik-surpriz-sakla-beni-bu-aksam-starda
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.