Erdoğan-Özel görüşmesinde gelişme

31 Mart seçimleri sonrası iktidar ile muhalefet arasında adımlar atıldı. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel'in randevu talebine Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan olumlu yanıt verdi. İkilinin bu hata görüşmesi beklenirken detaylarda ortaya çıktı.
Onur Çetinkaya
|
28 Nisan 2024, Pazar - 16:55
Erdoğan-Özel görüşmesinde gelişme

Yerel seçimler sonrası ana muhalefet lideri Özgür Özgür iç ve dış siyasetteki ikili ilişkilerini arttırdı.

31 Mart'ta partisi adına başarı yakalayan Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşme talebinde bulundu.


CHP Genel Başkanı Özel'in, Erdoğan'dan randevu olumlu karşılanırken bu yaklaşım her iki taraf içinde siyasi iklimi yumuşatacağı yönünde.

Kurtulmuş'un daveti üzerine TBMM'de 23 Nisan resepsiyonunda  çay sohbetinde bir araya gelen Erdoğan ve Özel bu hafta gerçekleşmesi beklenen görüşmenin detayları da ortaya çıktı.

Görüşmede 'ekonomi' ve 'yeni anayasa'  ana gündem maddesi olması beklenirken Özel'in CHP'li belediyeler için Erdoğan'dan  yatırım ve destek konusunda yardım isteyeceği öne sürüldü.

Görüşme Beştepe'de 

AK Parti Grup Başkanvekili Leyla Şahin Usta, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in yapacağı görüşmede ekonomi konularının ele alınması beklendiğini söyledi. Usta, görüşmenin Beştepe'de gerçekleşeceğini de belirtti.

http://ankaramasasi.com/haber/2135845/erdogan-ozel-gorusmesinde-gelisme
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.