Köprü üstü kan gölüne döndü

Batman-Gercüş karayolunun 38'inci kilometresinde Hasankeyf Köprüsü üzerinde meydana gelen kazada, bir hafriyat kamyonu koyun sürüsüne çarptı. Kazada 28 koyun telef olurken, 14'ü yaralandı. Jandarma ekipleri olay yerine intikal ederek inceleme başlattı.
Kaynak: DHA
|
28 Nisan 2024, Pazar - 19:07
Köprü üstü kan gölüne döndü

Batman-Gercüş karayolunun 38'inci kilometresinde, Hasankeyf Köprüsü üzerinde meydana gelen feci kaza, 28 koyunun yaşamını yitirmesine neden oldu. Hafriyat kamyonunun sürüye çarpması sonucu oluşan trajik olayda 14 koyun da yaralandı.

Öğle saatlerinde yaşanan kaza, bölgeyi kan gölüne çevirirken, jandarma ekipleri olay yerine sevk edildi. Plakası tespit edilemeyen A.Ö. yönetimindeki hafriyat kamyonunun köprü üzerinde seyir halindeyken ani bir manevra yaparak koyun sürüsüne çarpması sonucu, 28 koyun telef oldu. Kazada yaralanan 14 koyun ise hızla bölgeye gelen sağlık ekiplerince tedavi altına alındı.

Jandarma ekipleri, olayın ardından yolda olası bir kazaya karşı önlem alırken, hayvan cesetleri de bölgeden kaldırıldı. Kazayla ilgili detaylı inceleme başlatıldı ve soruşturma devam ediyor.

Batman'da yılan saldırısı: Bir kişi hastaneye kaldırıldı

Öte yandan, Batman'ın Sason ilçesinde de yaşanan bir başka olayda, B.T. isimli bir kişiye yılan saldırdı. Akşam saatlerinde Akçalı köyü Budaklı Mezrası'nda gerçekleşen olayda, B.T., pancar toplamak için Mereto Dağı'na giderken yılanın ısırması sonucu yaralandı.

Durumun bildirilmesi üzerine, Diyarbakır Jandarma Hava Grup Komutanlığı'na ait askeri helikopter sevk edildi. Engebeli arazideki B.T.'nin alınması için harekete geçen ekipler, yaralı kişiyi ilk müdahale için İl Jandarma Komutanlığı'na getirdi. Ardından, B.T. Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilerek tedavi altına alındı. Şans eseri hayati tehlikesi bulunmayan B.T.'nin sağlık durumu iyiye gidiyor.

http://ankaramasasi.com/haber/2135867/kopru-ustu-kan-golune-dondu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.