Şehit polisler son yolculuğuna uğurlandı

Adıyaman'da Altınşehir Polis Merkezi Amirliği'nde, bir polis memuru tarafından açılan ateş sonucu şehit düşen Asayiş Şube Müdürlüğü Ekipler Amiri Komiser Gökhan Özer ve Başkomiser Kamuran Üçgül son yolculuklarına uğurlandı.
Afife Kaya
|
28 Nisan 2024, Pazar - 19:35
Şehit polisler son yolculuğuna uğurlandı

Adıyaman'da Altınşehir Polis Merkezi Amirliği'nde yaşanan acı olayın ardından, şehit düşen Asayiş Şube Müdürlüğü Ekipler Amiri Komiser Gökhan Özer ve Başkomiser Kamuran Üçgül için son veda törenleri düzenlendi.

İstanbul'da yaşayan şehit Gökhan Özer için Pendik 15 Temmuz Şehitler Camisi'nde ikindi vakti bir tören gerçekleştirildi. Törene şehidin ailesi, yakınları ve devlet büyükleri katıldı. İstanbul Valisi Davut Gül, 3. Kolordu Komutanı Korgeneral Sezai Öztürk ve İstanbul Emniyet Müdürü Zafer Aktaş da törende hazır bulundu. İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Safi Arpaguş'un kıldırdığı cenaze namazının ardından, şehit Gökhan Özer'in naaşı toprağa verildi.

Diğer şehit Başkomiser Kamuran Üçgül'ün cenazesi ise Osmaniye'de defnedildi. Babaevinin önünde helallik alınmasının ardından cenaze töreni için Kadirli Asri Mezarlığı'na götürülen Üçgül için de benzer bir tören düzenlendi. Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Çalışkan ve diğer yetkililer ile vatandaşlar cenaze törenine katıldılar. İl Müftüsü Ali Çakmak'ın kıldırdığı cenaze namazının ardından Üçgül'ün naaşı, mezarlıktaki şehitlikte toprağa verildi.

Adıyaman Altınşehir Polis Merkezi Amirliği'nde görev yapan polis memuru S.U.Ş. tarafından gerçekleştirilen saldırı sonucunda şehit düşen polislerin ardından, acı dolu bir vedaya tanıklık edildi. S.U.Ş. tarafından beylik silahıyla ateş açılarak ağır yaralanan polisler, tüm çabalara rağmen kurtarılamayarak şehit olmuş, saldırgan ise yaralı olarak etkisiz hale getirilmişti.

http://ankaramasasi.com/haber/2135871/sehit-polisler-son-yolculuguna-ugurlandi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.