Yannick Gerhardt kimdir?

Bundesliga kulübü VfL Wolfsburg'da defansif orta saha oyuncusu olarak oynayan Alman futbolcu Yannick Gerhardt kimdir?
Canan Salman
|
30 Nisan 2024, Salı - 15:42
Yannick Gerhardt kimdir?

13 Mart 1994 doğumlu Yannick Gerhardt, Almanya'nın VfL Wolfsburg Bundesliga kulübünde defansif orta saha olarak görev yapan önemli bir futbolcudur. Ayrıca Almanya milli takımında da forma giymiştir.

Kulüp Kariyeri Gerhardt, profesyonel kariyerine 20 Temmuz 2013 tarihinde Dynamo Dresden'e karşı oynanan bir 2. Bundesliga maçında başlamıştır, bu da onun etkileyici kariyerindeki başlangıcı işaret etmektedir. Daha sonra, 27 Mayıs 2016'da Wolfsburg'a transfer olarak önemli bir adım atmış ve yeteneğini daha üst düzeyde sergilemiştir.

Milli Takım Kariyeri A Milli Takım seviyesinde, Gerhardt 4 Kasım 2016 tarihinde Almanya'nın baş antrenörü Joachim Löw tarafından dünya kupası eleme maçı için San Marino ve bir dostluk maçı için İtalya'ya seçilmiştir. 15 Kasım'da, İtalya'ya karşı oynanan dostluk maçında Alman takımı için ilk maçına çıkmış ve yeteneklerini sergilemiştir.

Kişisel Hayat Futbol başarılarının ötesinde, Gerhardt'ın ailesi de spora katkı sağlamaktadır. Kardeşi Anna, Turbine Potsdam için önemli bir oyuncu olup genç seviyede uluslararası maçlarda forma giymiştir.

http://ankaramasasi.com/haber/2136149/yannick-gerhardt-kimdir
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.